Aktuális ajánlataink

 

>> Istálló látogatás

Opciós ajánlataink 2 hétre:
– Belépő 2 főre versenyló látogatásra – 2 felnőtt vagy 1 felnőtt és 1 gyermek részére 6 000 Ft
– Családi belépő versenyló látogatásra – 2 felnőtt és maximum 3 gyermek részére 8 000 Ft

Ajánlatunkkal 2 héten keresztül heti 2×45 percet tölthetsz a versenyistállóban, ahol etetheted a lovakat és megismerkedhetsz az istálló körüli munkákkal. Ez idő alatt lesz egy jelképes versenylovad, akinek akár befonhatod a sörényét, megnézheted hogyan csutakolják, karámozzák, stb.. 

Megnézheted a tréningeket a tribünről, a facebook csoportban pedig folyamatosan értesülhetsz a lovad versenyeiről, nézheted a videóit, és a róla készült fotókat, információkat

Amennyiben megkedveled a lovat és a Kincsem Parkot, lehetőséged van tartós látogatásra is.

Mindig is szerettél volna egy saját lovat? Vagy ami még sokkal inkább elképzelhető: gyermeked nyaggat, hogy szeretne egy igazi lovat? Most itt a remek alkalom, hogy kipróbáljátok, mivel is jár egy valódi versenyló tartása, ápolása, sőt: versenyeztetése. Ha lecsapsz erre a különleges ajánlatra, két hétig jelképes tulajdonosa lehetsz egy valódi versenylónak!

A versenyló futtatás egy semmihez nem hasonlítható élmény. Különleges szórakozást és izgalmat nyújt. Most kockázatok nélkül ismerheted meg milyen egy ügető versenyló tulajdonosának lenni, belecsöppenni egy különleges világba, amely sokakat ejtett már rabul.

Ezzel az ajánlattal egy igazi versenyló jelképes tulajdonosává válhatsz két hétig és belemélyedhetsz a lóverseny rejtelmeibe. Ez idő alatt garantáltan biztosítunk neked kétszer 45 percet, amikor csak te és családod látogathatod meg, simogathatod, etetheted lovad a Kincsem Parkban, amely egy 84 hektáros óriási zöld területen fekszik az Örs Vezér tér mellett, könnyen megközelíthető helyen.

Az autóval érkezőknek ingyenes parkolóhelyet biztosítunk. A találkozók során jobban megismerheted jelképes lovad, tanulhatsz a versenylófuttatásról, versenyzésről, lóversenyfogadásról, amiben szakemberek lesznek segítségedre. Igény esetén jelen lehetsz, amikor lovadat patkolják, ápolhatod, lecsutakolhatod, akár a sörényét is befonhatod.

Folyamatosan kapsz híreket, fényképeket vele kapcsolatosan, így ha esetleg nem is tudod kihasználni a személyes találkozókat, nem maradsz le semmiről, ami a lovaddal kapcsolatos.

Nap mint nap figyelemmel kísérheted a versenypályán tréningező lovak edzéseit, majd a versenynapokon a Panoráma Étteremben szurkolhatsz családoddal és barátaiddal, ahonnan követhetitek a versenyek alakulását.

Az asztalfoglalást elősegítjük, így biztosan mindig lesz helyetek a Panoráma Étteremben. Mindenképpen érdemes a fogadást is kipróbálnotok, hogy teljessé váljanak a versenynapi élmények. Ebben szintén szakszerű segítséget kaptok, miként egy szerencsehozó patkószöget is, amely gyakorta segít, hogy mellétek szegődjön Fortuna, és a verseny után mehessetek a pénztárhoz a nyereményt felvenni. Természetesen, hogy egy kézzel fogható, örök emlék is maradjon a versenylovadról, kapsz egy fotóval ellátott oklevelet is. Ezen szerepelnek a ló adatai és élettörténete, eredményei és a te neved, mint tulajdonos.

Élvezheted a lótulajdonos megtisztelő szerepét, igaz tulajdonjogod nem lesz az állat felett, ám kötelezettséged sem. Olyan leszel, mint egy kezdő nagyszülő, aki az unokával játszik és kirándul, de nem kell 24 órás felügyeletet vállalnia.

A lóval és a versenyeztetésével kapcsolatos kérdésekben kizárólag a vele foglalkozó szakmai stáb dönt. A versenyben elért sikerek mellett talán a legfontosabb, hogy a versenyló nem csak a futamban okozhat örömöt, hanem a mindennapokban is. Meglátogathatod az istállóban, figyelheted felkészülését, fejlődését és idővel ez a gyönyörű állat szinte családtagként kötődhet hozzád! Létrejöhet akár egy hosszabb távú “együttműködés” is.

Javasoljuk, hogy lépjetek be a vonatkozó Facebook-csoportba, hogy semmilyen hírről ne maradjatok le. Ebben a csoportban friss hírek, képek, videók kerülnek megosztásra a versenylóról, valamint értesítéseket kaphatsz a ló tervezett versenyeinek időpontjairól: https://www.facebook.com/szindikatusistallo

Bejelentkezés e-mailben, válasz levélben kapod meg az istállóra vonatkozó látogatási időpontokat, amiből választani lehet (délelőtt, délután).
Az ügető versenyek általában szombat 14-18 óra között vannak (fél óránként). Már a hét elején tudhatjátok, hogy hétvégén fog-e versenyezni a lovatok.

1 ajánlat megvásárlásával 1 héten maximum 2 alkalommal lehet látogatni. Egy tagsággal az istállóban egyszerre 2 felnőtt és maximum 3 gyerek tartózkodhat; A tréning megtekintésére a tribünről nincs létszám korlátozás.
Az első vásárlók (a készlet erejéig) ajándékba kapnak: sörénytincset, szerencsehozó patkószöget, patkót.

FONTOS: Előzetes bejelentkezés szükséges minél előbb, mert idősorrendben történik a foglalás.  Az ajánlatban szereplő 2 hét az első látogatástól kezdődik.

Email cím: szindikatusistallo@gmail.com
Telefonon: 06 70/427-7385
Helyszín: 1101 Budapest Albertirsai út 2-4
https://www.facebook.com/szindikatusistallo