Panoráma étterem

Asztalfoglalás, illetve információ kérés az étteremmel, vendéglátással kapcsolatban:

etterem@kincsempark.hu

Szendvicsekkel, süteményekkel, napi ajánlattal és italokkal várjuk vendégeinket az Ügető és Galopp büfében is.

Nyitva tartás a futamok ideje alatt!

 

BemutatkozásGalériaÉtlap és ItallapRendezvényekAsztalfoglalás és elérhetőség

Bemutatkozás

A Kincsem Park Panoráma Étterem az a hely, ahol a lovas tradíció / invenció arány a tradíciók figyelembe vételével inkább az invenció irányába mozdul. Célkitűzésünk, hogy minél több család megtapasztalja a hely különleges atmoszféráját, így kedvező árakkal és kiemelkedő minőséggel várjuk az étteremben Kedves Vendégeinket, az aulában elhelyezett büféinkben hideg – meleg ételek, sütemények, üdítők és ropogtatnivalók teszik lehetővé a vendéglátással összekötött szurkolást a győzelemért és a nyereményért.
A megújult bisztró konyha a klasszikus magyar hagyományokra koncentrál, az inspirációit innen szerzi, de illeszkedik a mai elvárásokhoz.
Az emberek nemcsak a kávék, italok és ételek miatt térnek be ide, hanem az élmény miatt, ami elrejtett emlékeket idéz és nem várt érzelmeket gyújt, legyen szó fogadással egybekötött vasárnapi programról, vagy egy születésnap ünnepléséről. Vendégeink azért jönnek ide, hogy beteljesítsék és megosszák vágyaikat, hogy napi jóllétüket, heti ünnepeiket vagy csak egy különleges pillanatot megéljenek, amit a lóverseny okozta egyedi hangulat a vendéglátással összekötve tovább fokoz.
A Kincsem Park vendéglátó egysége két részből áll, ahol a Panoráma Étterem 400 – 500 fő –, a nagyközönségi tér 15.000 fő befogadására alkalmas szombatonként, galopp szezonban vasárnap és kéthetente pénteken.

A Panoráma Étterem közvetlen látvánnyal a lelátóra és a pályára, kiváló konyhával és hozzáértő személyzettel várja Vendégeit.
Sok szeretettel várjuk Önt a Kincsem Parkban.

Tisztelettel,

Balla József
Étteremvezető
Kincsem Nemzeti Kft.

 

 

Feltöltés alatt…

Kincsem Park Panoráma Étterem

cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Az étterem a főépület 2. emeletén található, ami a galopp oldali bejárathoz közeli lift segítségével megközelíthető.

központi e-mail és asztalfoglalás: etterem@kincsempark.hu
telefonszám: +36 20 295 6125
honlap: kincsempark.hu