Kapcsolatfelvétel:
Kincsem Nemzeti Kft., Rendezvényszervezés
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
E-mail: rendezveny@kincsempark.hu

 

Rendezvényközpont
A Kincsem Park hazánk egyetlen olyan központja, mely a több, mint másfél évszázados hagyományokra épülő lóversenysportnak ad otthont. Budapest szívében, csodálatos környezetben, 86 hektáron terül el. Egyedi elhelyezkedéséből, különleges atmoszférájából adódóan páratlan és különleges rendezvényközpont is, amely a lehetőségek tárházát kínálja szabadtéren és beltéren egyaránt.

A konferenciától a partnertalálkozón át a céges vacsoráig minden, ami klasszikus, minden, ami rendkívüli és ami exkluzív, remekül megvalósítható. Az ünnepi alkalmak: születésnap, legénybúcsú vagy üzleti tréning helyszínének egyaránt kitűnő választás!

 

Cégeknek
A lóversenysport egyedisége, izgalma olyan különleges és felejthetetlen élményt nyújt a vendégeink részére, amely méltán megkoronáz egy-egy céges rendezvényt, lenyűgözővé tesz partnertalálkozókat. Kifejezetten olyan lóversenyprogramjaink állnak egész évben ügyfeleink rendelkezésére, pl.: saját, céges ügető verseny indítása, versenyszimulációs futam megrendezése és sulky kocsizás, ahol a felmerülő egyedi igényeket (pl.: cégek által a fogatok elnevezés, versenyeztetése) abszolút a rendezvény típusához tudunk igazítani és egyedülálló az országban.

 

Bet & Fun – Lóverseny aktivitásaink:

Kincsem Park ajánló (letöltés, pdf)

 

Rendezvények versenynapokon

A Kincsem Parkban a lóverseny mindkét szakága, a galopp (tavasztól őszig vasárnaponként indulnak a futamok) és az ügető (szombatonként indulnak a futamok) képviselteti magát, valamint az utóbbi években az agárversenyek is, melyek egyre népszerűbbek.
Hétköznap és a hétvégi versenynapokon is van lehetőség, a Panoráma Étteremben található VIP páholyban rendezvények, partnertalálkozók, születésnapok megtartására, ahol teljesen elszeparáltan, kitűnő rálátással a versenypályára, exkluzív környezetben tekinthetik meg vendégeink a futamokat és megtehetik első fogadásaikat is. A kezdő fogadóknak kollégáink segítenek a fogadások megtételében, éttermünk minden igényt kielégítő szolgáltatásaival áll a vendégek rendelkezésére.

 

Rendezvényszervezőknek
Látogasson el a Kincsem Parkba és győződjön meg személyesen a park területén található épületek varázsáról, a lelátó tetején elhelyezkedő Panoráma Étterem egyedülállóságáról, a szabad terület lehetőségeiről és hangulatáról!

Rendezvényhelyszínek (letöltés, PDF)

 

Galéria: