Kapcsolatfelvétel:

Kincsem Nemzeti Kft.
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Mobiltelefon: (+36)-70 280 8415
E-mail: rendezveny@kincsempark.hu

 

Magánszemélyeknek:

A Kincsem Park zöld területei, fedett termei és Panoráma Étterme kiválóan alkalmasak céges- és magán rendezvények –

  • esküvők,
  • legény- és leánybúcsúk,
  • születésnapok,
  • évfordulók,
  • iskolai és családi piknikek megtartására.

A parkban az idei, 2017-es évben hétvégeken, illetve évente 10 alkalommal péntekenként tartunk lóverseny futamokat és agárversenyeket. Ezeken a napokon amennyiben a megrendelő igényli, rendezvényeiket teljesen külön tudjuk kezelni, de adott esetben a rendezvényeknek különleges és egyedülálló programja lehet a lóverseny, melyre vendégeik megtehetik első fogadásaikat is. Kérjen árajánlatot!

 

Cégeknek:

A Kincsem Park egyedi elhelyezkedéséből, méretéből, befogadóképességéből és felszereltségéből adódóan ideális szabadidős programhelyszín. Tulajdonságainak köszönhetően tökéletes választás céges családi napok, csapatépítő tréningek, konferenciák, továbbképzések, üzleti megbeszélések, partnerhétvégék megrendezésére. Külső és belső helyszíneink egész évben rendelkezésre állnak vendégeink részére.

Incentive package: Ajándékozza vagy ösztönözze dolgozóit és partnereit egy különleges hétvégi programmal! Kérje egyedi csomagajánlatunkat éttermünk légkondicionált VIP részlegében asztalfoglalással, ahonnan pazar kilátás nyílik a lóversenypályára, a versenyekre. Vendégei egyedülálló környezetben és minden igényt kielégítő éttermi ellátás mellett szurkolhatnak kedvenc lovuk sikeréért. Kasszásaink sorban állás nélkül, egyedien szolgálják ki a VIP fogadókat. A kezdő fogadóknak sem kell aggódniuk, kollégáink minden információval ellátják őket a fogadási ajánlat segítségével. Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk!

 

Rendezvényszervezőknek:

Látogasson el a Kincsem Parkba és győződjön meg személyesen a  park területén található korabeli felújított műemlék-lelátó épületek varázsáról, a mellette álló modern, új tribün épület  lenyűgöző méreteiről, a benne elhelyezkedő Panoráma Étterem egyedülállóságáról  és a 86 ha szabad terület lehetőségeiről és hangulatáról.

Lóverseny aktivitásaink egyedisége és izgalma felejthetetlen élményt nyújt minden partnerünk számára. Sajtótájékoztatóktól a családi napokon át a nagy létszámú szabadtéri rendezvényekig hihetetlenül széles palettán mozog a parkunkban megrendezhető események jellege.

 

Bet & Fun – Lóverseny aktivitásaink:

Kincsem Park ajánló (letöltés, pdf)

 

Catering:

A megújult bisztró konyha a “régi” magyar hagyományokra koncentrál, az inspirációit innen szerzi, de illeszkedik a mai elvárásokhoz. Elsősorban a hazai konyhaművészet remekeit kínáló konyha várja a rendezvényekre és lóversenyekre érkező vendégeket. Legyen az konferencia, tréning, céges party vagy akár esküvő, séfünk és étteremvezetőnk mindig a megrendelőink egyedi igényeit igyekeznek kielégíteni.

 

Galéria: