Tudod már, hogy mit csinálsz szeptember első hétvégéjén?

Segítünk a döntésben: Olaszország ízei a Kincsem+ TUTI Nemzetközi Ló- és Agárverseny és Food Truck Show-n a Kincsem Parkban!

Szeptember 1-én, pénteken kora este a finom ételek mellett az angol agarak lesznek a főszereplők.

Szeptember 2-án, szombaton nemzetközi galopp futamok várják a közönséget. Emlékezzünk együtt a legendákra, a verhetetlen Kincsemre és tenyésztő tulajdonosára, a huszadik század legjobb magyar lovára, Imperiálra és trénerére, valamint a világ egyik leggyorsabb lovára, Overdose-ra.

Szeptember 3-án, vasárnap az ügetőlovak veszik át a stafétát, jönnek a legrangosabb ügetőfutamok, a Marschall József Emlékverseny és a Hungária Díj.

Az őszi eseményünkön a hagyományokhoz híven egy vendégország kultúrájában is elmerülhettek az agár- és lóverseny programokon kívül.

Az olasz konyhaművészet az egyik legismertebb és legnépszerűbb szerte a világon. A kiadós tésztaételektől az ikonikus pizzákig minden a legjobb alapanyagok harmóniájáról szól, így a Kincsem+ TUTI Nemzetközi Ló- és Agárverseny és Food Truck Show-n szeretnénk minél többet bemutatni Nektek az olasz gasztronómiából.

A finomabbnál finomabb ételek mellett zenei programok, különböző előadások és piac is várja a vendégeket, mind olasz tematikában. Lázár Chef közreműködésével pedig megrendezésre kerül a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokság, ahol keresik Magyarország legfinomabb és legszebb pizzáit.

A rendezvény első napján ingyenes a belépés, szombaton 3000 Ft, vasárnap 2000 Ft.

14 év alatt a rendezvény minden napján díjmentes a belépés.

Jegyek kaphatók elővételben a jegymester.hu oldalon, valamint a helyszínen szombaton és vasárnap.

4 000 000 Ft Jackpot vár!

Pénteken 600 000 Ft Jackpot, szombaton és vasárnap 1 700 000 – 1 700 000 Ft Jackpot fokozza az izgalmakat.

GYIK

Hozd ki a legtöbbet a rendezvényből!

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb élményben részesülhessetek, összeállítottunk néhány hasznos tanácsot a leggyakrabban ismételt kérdések alapján. Akár első alkalommal látogatsz el lóversenyre, akár veterán vagy, ez a rövid útmutató segítségedre lehet.

 

Mikor lesz kapunyitás? Mikor kezdődnek a programok?

2023.szeptember 1., péntek

Kapunyitás: 16:00

Első agár futam: 18:30

Kapuzárás: 23:00

2023. szeptember 2., szombat

Kapunyitás: 11:00

Első póni futam: 11:40

Első galopp futam: 13:00

Kapuzárás: 23:00

2023. szeptember 3., vasárnap

Kapunyitás: 11:00

Első ügető futam: 13:00

Kapuzárás: 21:00

 

Mennyibe kerül a belépőjegy? Hol tudok belépőt vásárolni? Az elővételes jegyemet szükséges kinyomtatni?

Pénteken ingyenes a belépés, szombaton (galopp) 3000 Ft/fő, vasárnap (ügető) 2000 Ft/fő a jegy ára. Vásárlásra a helyszínen is lesz lehetőség, de elkerülheted a sorban állást, ha online vásárolod meg belépődet a jegymester.hu oldalon. Az elővételes jegyeket NEM szükséges kinyomtatni, elég telefonon bemutatni őket.

14 éves kor alatt a belépés mindhárom nap díjtalan.

 

Tétre, helyre befutóra, avagy hogyan kell fogadni?

A fogadás menete kezdőként okozhat némi fejtörést, ám korántsem olyan ördöngösség, mint amilyennek első látásra tűnik. Természetesen a fogadókasszáknál is kapatsz segítséget, de nem árt előre felkészülni, amihez segítséget nyújthat ez az oldal: https://lovifogadas.hu/fogadasi-tipusok/

Fontos, hogy a fogadókasszáknál kizárólag készpénzzel tudsz fizetni, az alaptét ára pedig 400 Ft!

 

Hol tudok parkolni?

A parkolás pénteken lehetséges a park területén, ám a parkolóhelyek száma limitált. Szombaton és vasárnap ha teheted érkezz tömegközlekedéssel, hiszen gépjárművel parkolni csak az Albertirsai úton, vagy a Hungexponál lesz lehetőséged. A bejutásban segítségetekre lesznek díjmentesen igénybe vehető TukTukok, melyek az Albertirsai út sarkától egészen a bejáratig hoznak majd!

 

Kutyát vihetek magammal?

Igen, a rendezvény kutyabarát, de kérjük tartsd pórázon kedvencedet!

 

Gyerekprogramok lesznek?

Igen, a rendezvényen számos ingyenes program várja a legkisebbeket, például játszótér, pónilovaglás, arcfestés, kézműves foglalkozás és állatsimogató.