Panoráma étterem

A Kincsem Parkban található Panoráma Étterem egy igazán különleges és egyedi vendéglátóhely. Vendégeink az ízletes ételek elfogyasztása közben élvezhetik a lóversenyek izgalmát, közvetlen látvánnyal a pályára.

A Panoráma Étteremben 400-500 fő kényelmes kiszolgálására van lehetőség, ezen belül az 50 -80 fő befogadására alkalmas VIP részleg is igénybe vehető. Étlapunk elsősorban a klasszikus magyar hagyományokra koncentrál, de illeszkedik a mai modern és nemzetközi elvárásokhoz is. Vendégeink széles ételválasztékból találnak maguknak kedvükre valót. Éttermünk rendezvények lebonyolítására is teljes körűen alkalmas, legyen szó akár céges összejövetelekről, születésnapról, vagy baráti társaságok közös szórakozásáról.

Ha a lóverseny izgalmaiban megéhezett, vagy csak inna egy finom kávét, látogasson fel éttermünkbe. Szendvicsekkel, süteményekkel, napi ajánlattal és italokkal az Ügető és Galopp büfében is várjuk vendégeinket. Nyitva tartás a futamok ideje alatt!

Asztalfoglalás, illetve információ kérés az étteremmel, vendéglátással kapcsolatban:

Kincsem Park Panoráma Étterem
cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
Az étterem a főépület 2. emeletén található, ami a galopp oldali bejárathoz közeli lift segítségével megközelíthető.
központi e-mail és asztalfoglalás: etterem@kincsempark.hu
telefonszám: +36 20 295 6125

 

Szezonális ízek a Panoráma Étterem megújult étlapján

Szezonális ízek a Panoráma Étterem megújult étlapján

Az év utolsó szakában szezonális alapanyagból fűzött ételekkel várjuk a kedves vendégeinket a Panoráma Étteremben. Előételként jó szívvel ajánljuk mind két cézár salátánkat vagy a hűvös téli napok kihagyhatatlan előételét a tatárbeefsteaket. Ha leves, akkor forró marhahúsleves vagy fokhagymakrémleves lehet a tökéletes választék. A főételeink közül a rántott „kosár” hasábburgonyával nagy sláger mindig, de szezonális étlapunkon a székelykáposzta és a konfitált kacsa is kihagyhatatlan. A tésztaimádók az olasz konyha egyik alapművét, a spagettit kóstolhatják meg két különböző elkészítési módban. Bízunk benne, hogy vendégeink hagytak helyet a desszertnek is, most brownie eperöntettel és szilvás crumble karamelöntettel a sláger.
Látogass el hozzánk és kóstold meg a finomabbnál finomabb ételeinket!

Étlap / Menu