TAVASZI LÓVERSENY ÉS FOOD TRUCK SHOW KINCSEM PARK

Idén is a Kincsem Parkban lesz az ország legnagyobb büfékocsi találkozója

2023. május 5-7. között újra egy időben és egy helyen képviseltetik magukat a guruló gasztronómia nagyjai, közel 50 Food Truck vár mindenkit hazánk egyetlen lóversenypályáján, a Kincsem Parkban.

A finom falatok mellett festői környezetben élvezhetjük az izgalmasabbnál izgalmasabb futamokat; pénteken az ország leggyorsabb agarai állnak starthoz, szombaton ügető futamokkal készülünk, míg vasárnap a telivérek kerülnek főszerepbe.

Szombaton az ügető mellett Magyarország – Lettország férfiválogatott rögbimérkőzés lesz, míg a sátorban az I. Magyar Pizzakészítő Bajnokságot tartjuk.

Vasárnap a gasztronómia mellett a galopp versenylovaké lesz a főszerep, A Nemzeti Galopp Liga futamai páratlan élményt ígérnek. Előfordulhat, hogy a Nemzeti Díjban látni fogjuk az idei Magyar Derby győztesét is.
Szombaton és vasárnap a gyerekeket ingyenes programok várják, körhinta, állatsimogató, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkozások, arcfestés, a hangulatról utcazenészek és street art fellépők gondoskodnak.


BELÉPŐ

Vedd meg jegyed online, kedvezményes áron vagy a helyszínen 2000ft/fő/nap áron.

14 éven aluliaknak a belépés díjtalan!

A belépés pénteken mindenkinek, hétvégén 14 éves kor alatt ingyenes!


NYITVA TARTÁS

Május 5., Péntek
Kapunyitó: 16:00
Kapuzárás: 22:00

Május 6., Szombat
Kapunyitó: 10:00
Kapuzárás: 22:00

Május 7., Vasárnap
Kapunyitó: 10:00
Kapuzárás: 21:00

Transzfer

A Kerepesi út és az Albertirsai út sarkától ingyenes TukTuk közlekedik tíz percenként. Gyere tömegközlekedéssel, így gond nélkül meg tudod kóstolni az alkoholos Food Truck kocsik széles választékát!

Játssz online!

Gyorsan, egyszerűen, sorban állás nélkül játszhatsz oldalunkon minden magyar ló- és agárversenyre, valamint nemzetközi lóversenyekre is, az év minden napján. Regisztrálj a bet.lovi.hu-ra, tippeld meg a győztes lovakat és zsebeld be a nyereményt!

50 Food Truck - 15 ország ízei

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek egy helyen. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és új büfékocsikkal várjuk a látogatókat. Természetesen idén is szavazhattok a kedvenc ételetekre, és a szakma is megválasztja a legjobb food truckot az új szezonra.

Étel:
Corcovado Brazilian Restaurant
California Poke
Happy India by Happy Churros
Mexikói Gourmet Truck (Piknik UtczaBár)
Belfrit
Pizz’Burger
Raclette by Lili
NEMO
Pola Pola
CheChe
Smokey Monkies
The Grilled Piggy
Meraki
Black Heaven
2 Tonna Partykonyha
Cubano
FecskEtető Lángos
Kolbice
Lassú Disznó
Las Vegan’s
Marci 424
Mexikói Büfé
Paneer
Szürkeharcsa Halbár
Tésztafeszítő Kisiparos
Zabáljcsak!

Desszert:
Happy Churros
Waffelland
Froyo Like
Bank3 palacsinta
Levendula
WaffleDog

Ital:
LimoBár
Sörbie
PopFröccs
Legenda
Borkas
Laposa
Pilvax Serház
SpritzBar
Jack Daniel’s Bar
Costa Coffee
Sanpellegrino

FIZETÉSI RENDSZER
A food truck kocsiknál bankkártyával vagy készpénzzel lehet vásárolni, míg a fogadásokat csak készpénzben lehet megtenni mindhárom napon. A fogadó hallban ATM pénz automata működik.

Programok

Egész hétvégén különleges programok várják a minőségi szórakozás híveit, a sport-és gasztroélményt ingyenes körhinta és csaknem 40 zenei program teszi teljessé.
A legkisebbeknek díjmentesen igénybe vehető állatsimogató, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkozások és arcfestés kedvez.

Péntek
16:00 órakor nyitjuk a parkot, a belépés ingyenes!
Az első nap főszereplői az angol agarak lesznek, akik 280 és 480 méteres távon mérik össze gyorsaságukat. Neked van már favoritod?

Szombat
11:00-tól várunk mindenkit, az ügető futamok mellett Magyarország – Lettország férfi válogatott rögbi mérkőzés is színesíti a programot, míg a sátorban az I. Magyar Pizzakészítő Bajnokságot tartjuk. A napot a kabalák futása teszi teljessé.

Vasárnap
Starthoz állnak az angol telivérek is, a Nemzeti Galopp Liga futamai páratlan élményt ígérnek. Előfordulhat, hogy a Nemzeti Díjban látni fogjuk az idei Magyar Derby győztesét is!


Kutyabarát rendezvény

Négylábú kedvenced is családtagnak számít, miért maradna otthon? A Kincsem Park kutyabarát, de a póráz használata kötelező!

Gyere el és legyél részese az eseménynek!

 

Az eseményről írták:

https://www.life.hu/eletmod/20230503-i-magyar-pizzakeszito-bajnoksag.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

https://www.magyarhirlap.hu/sport/20230503-tavaszi-loverseny-es-food-truck-show-a-kincsem-parkban

https://www.ma.hu/belfold/388683/Tavaszi_loverseny_es_food_truck_show_varja_az_erdeklodoket_a_hetvegen_a_Kincsem_Parkban?place=srss

https://nuus.hu/belfold/0504/nincs-meg-programja-a-hetvegere-irany-a-kincsem-park/

https://index.hu/sport/2023/05/05/kallai-pali-ribarszki-sandor-overdose-barbarian-blue-kincsem-park/

Partnereink