Ügetőszilveszter 2022

Le ne maradj róla!

ÜGETŐSZILVESZTER 2022 – KINCSEM PARK
Le ne maradj róla! Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online a jegymester.hu-n!

December 31., szombat, 12:00-21:00

Belépőjegy:

elővételben sorban állás nélkül 3.000 Ft,

14 év alatt a belépés ingyenes!

A buli mindig nálunk kezdődik!

Az ÜGETŐSZILVESZTER 1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.

Az ÜGETŐSZILVESZTER rendezvény ma már sokkal több, mint egy versenynap hazánk egyetlen lóversenypályáján, a Kincsem Parkban. Az ÜGETŐSZILVESZTER egy kihagyhatatlan társadalmi esemény az év utolsó napjának délutánján. Egy igazi BEFORE PARTY, a délután folyamán itt találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után bevessék magukat az éjszakába.

Mire számíthatsz az ÜGETŐSZILVESZTER 2022 rendezvényen?

A kapukat pontban délben nyitjuk, az első ügetőfutam 13 órakor fog kezdődni, míg a programok sorozata a tervek szerint 20 óráig fog tartani. Az eseményt egy rövid, de annál látványosabb tűzijátékkal fogjuk zárni.
A jól megszokott ügetőfutamok közül most is kiemelkedik színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal a két színészlegendára és korábbi versenyzőinkre, Zenthe Ferencre és Bubik Istvánra fogunk emlékezni. A jól megszokott csapat az idei évben is kiegészül néhány új névvel. Hogy kik ők? Az egyelőre maradjon még titok.
A versenynap legrangosabb futama a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb lovaival. Lesz most is agárverseny a Nemzeti Agár Stadionban a nap második felében. A sport és fogadási élményt több millió forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi teljessé. Már akár egy 300 forintos tikettel is élvezni tudod a fogadás és a verseny izgalmát.
Idén is felkészülünk a hidegre, így várunk a hatalmas fűtött bulisátorban, ahol a versenyek mellett DJ SMASH lesz a hangulatfelelős.

Mitől lesz kicsit más és különleges az Ügetőszilveszter 2022?

Az Ügetőszilveszter 1999-ben született meg még a régi Kerepesi úti Ügetőpályán (ma Aréna Pláza). Mind mi, mind az Ügetőszilveszter folyamatos fejlődik és megújul. Így lesz ez idén is. A covid járvány és a szomszédunkban zajló háború rávilágított arra, hogy milyen törékenyek és sebezhetőek is vagyunk és hogy milyen fontos a legelesettebbek, a legrászorultabbak erkölcsi és anyagi támogatása. Úgy gondoljuk, hogy az Ügetőszilveszter 2022 remek alkalom arra, hogy segítsük az egyik legismertebb segélyszervezet munkáját, gyűjtsünk közösen és nyújtsunk segítséget a számukra. Az Ügetőszilveszter 2022 eseményen már a jelenléteddel segíted a segélyszervezet munkáját.
A versenyprogramban a legnagyobb újítás a gyereklovasok bemutatkozása lesz. A versenynap elején tartjuk a gyerek Póni championátus szuper döntőjét.

A versenynap délutánja folyamán a finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.

Várunk szeretettel, kezdd nálunk az óévbúcsúztatót!

Mire számítsak? Honnan nézhetem a versenyeket?

A Kincsem Parkban egyszerre több, mint 10.000 néző fér el. Most vég van hely bőven, de nem árt időben gondoskodni a belépőről. Akik már voltak Ügetőszilveszteren azt tudják, hogy ez több órás szabadtéri esemény, így alaposan fel kell öltözni, hogy ne fázzunk. Vannak melegedő részei a pályának (aula, fűtött bulisátor), de ide egyszere nem fér be mindenki. A jegyek nem fix helyre szolnak, így gond nélkül egy tudsz menni mosdóba, büfébe vagy a fogadó kasszákhoz. A Kincsem Park ilyenkor olyan, mint egy nagy hangyaboly, mindenki mozgásban van, így könnyen elképezhető, hogy futamokat a nézőtér különböző pontjain fogod látni. A tribün van 3500 szék, de készülj fel arra, hogy inkább állni fogsz a tömeg miatt. Az igazán szerencsések a fűtött Panoráma Étteremből nézik a versenyeket, míg az esti agárfutamokat a kivetítő mellett, a másik tribünön, a Nemzeti Agárstadionból láthatod.

Vastagtalpú bakancs, meleg nadrág és kabát nélkül el ne indulj, sapka, sál és kesztyű erősen ajánlott. És a legfontosabb, a jókedvet se hagyd otthon.

Játék sorban állás nélkül!

Ne maradj le egy futamról se, játssz online Szilveszterkor a bet.lovi.hu oldalon!

Már most regisztrálj és töltsd fel egyenlegedet az Ügetőszilveszterre, hogy elkerüld a sorban állást és minden futamban időben tudj fogadni!

Sztárok az ügetőn – Visszatérnek a kedvencek

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja évről évre az ismert emberek hivatalos futama. Hagyományosan ismert színészek, sportolók, újságírók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. Ez nem játék, ez kőkemény verseny, melyet több hetes gyakorlás előz meg. A közönség és a rajongók pedig drukkolhatnak és játszhatnak a kedvenceikre. Az idei mezőny még titkos, hogy kik indulnak a Zenthe Ferenc Emlékversenyben és a Bubik István Emlékversenyben. Azt viszont elárulhatjuk, hogy idén lesznek új arcok a versenykocsiban.

A cseppet sem veszélytelen feladatra a több, mint két évtized alatt nagyon sokan vállalkoztak, néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita olimpiai bajnok kajakos, Udvaros Dorottya színművész, Verebes Linda színművész, Árpa Attila rendező, producer, színművész, Ungvári Miklós olimpiai második helyezett cselgáncsozó, Fábry Sándor előadóművész, Epres Attila színművész, Józsa Imre színművész, Balogh Gábor világbajnok öttusázó, Nemcsák Károly színművész, László Boldizsár énekes, Mészáros Árpád Zsolt színművész, Csányi Sándor színművész, Szabó Győző színművész, Noszály Sándor teniszező, DJ Dominik műsorvezető producer, Pindroch Csaba színművész, Piroch Gábor kaszkadőr, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos világbajnok vívó, Székely Zoltán világbajnok vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó, Eper Márton műsorvezető, Petur András sportriporter, Török Olivér sportriporter, Szekeres Péter sportriporter, Pamkutyák youtuberek, Urbán Flórián labdarúgó, Bács Péter színművész és a Lázár testvérek fogathajtó világbajnokok.

2,1 millió megtekintés – Pamkutya Kalandok

Az ország legnépszerűbb youtuberei közül, Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is többször megmutatták már, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 2,1 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!

New Year's Eve Trotter Festival in Kincsem Park – 2022

Do not miss the event! Do not queue and get your ticket in advance!
31 December, Saturday 12:00-21:00
Get your ticket for HUF 3.000.- in advance without queuing. Kids under 14 are free to enter.

A decent New Year’s Eve party always starts in Kincsem Park. The New Year’s Eve Trotter Festival has been the largest outdoor bash in Budapest since 1999, it is the most popular racing day in Kincsem Park, the only racecourse in Hungary. The New Year’s Eve Trotter Festival is an unmissable social event on the very last day of the year, a real Before Party. During the afternoon, we host people of all walks of life along with their relatives, friends and acquaintances to have their most fantastic time of their lives before they plunge into the nightlife of Budapest.

Great fun on offer

We open the gates at 12.00 a.m., and the first race starts at 13.00, and an abundance of programs commence until 20:00. The event will be concluded by spectacular fireworks.

Among many superb races we will have the traditional actor-sportsman-journalist contests named after two legendary actors and former drivers of the sport, Ferenc Zenthe and István Bubik. The ever returning big guns in the sulky will face the challenges of some vying new comers whose names remain to be a secret for the time being.

The feature race of the day is TIPPMIX – Lovaregyleti Díj with the best horses of the course lining up at the start. We will also have our traditional greyhound races in the National Greyhound Stadium at the second half of the day. There are multi millions of Forints for grabs from our Jackpot pool for punters, and we are also having a Kincsem+ race during the day for enormous sums to collect. Win huge for only HUF 300.- and enjoy all thrills of the races with a ticket in your hand.

Always prepared for the bite of the frost, we will have our heated party-marquee, where DJ MASH will do everything to entertain you with superb music.

Why is the New Year’s Eve Trotter Festival a little different than ever before?

The New Year’s Eve Trotter Festival was born in 1999 in the old Kerepesi Út Racecourse (now Aréna Plaza). We aim to be better and better every season, and we guarantee the top amount of fun possible. Besides that Covid and the raging war in our vicinity taught us how fragile and vulnerable we are, and how very important the moral and financial support of the weak and the ones in need is. We offer 1% of our betting turnover of the day and the income from all cups of tea and glühwein from the tent of Magyar Ökomenikus Segélyszervezet for charity. You can support a good cause with your betting, purchases and presence. A significant amount of 1% of turnover will be transferred to the account of the charitable organisation.

A new feature is the introduction of young riders. We will start the day with the super final of the pony riders and pony showjumpers will be on the card as well.

Do not miss the wonderful menu of Panoráma Étterem in Kincsem Park and the superb snacks of the very same chef from the buffet, and enjoy the top quality cuisine of the Food Truck Show team.

Be our guest on the very last day of the year, and start to say goodbye to 2022 in Kincsem Park.