Fejlődik a Kincsem Park

A Kincsem Park- a Nemzet lovas programjának a zászlóshajója – interjú Pécsi István ügyvezető igazgatóval    Ugrás a teljes interjúra

Egyedi helyszín Budapest szívében

180208.1.1
180208.1.2
180208.1.4
180208.1.3

A Kincsem Park a lóversenyzés különleges és egyedi helyszíne Budapest szívében, mely közel 100 hektáros zöld területtel és egészen sajátos mikroklímával rendelkezik. A történelmi múltú létesítmény régi és műemlék épületeinek jelentős részét az elmúlt években felújítottuk. A versenypályáink nemzetközi színvonalúak. A közelmúltban megépítettük a galopp szintetikus versenypályát, mely tavasztól-őszig állandó minőségű futófelületet biztosít a telivérek számára. A gyeppályát a beépített automata öntözőrendszerrel folyamatosan tudjuk locsolni a nyári időszakban, amit nagyban megkönnyít a tavalyi évben kialakított tó, mely esztétikus és hasznos egyszerre. A fejlesztésekkel nem állunk le, a sportágtámogatásnak köszönhetően az idei évben egy önálló és világszínvonalú profi agárpályát építünk a dinamikusan fejlődő harmadik sportágunk számára.

Egyre növekvő népszerűség

180208.2.1
180208.2.2
180208.2.3
180208.2.4

A 2017-es esztendőben közel 150.000 látogatót fogadott a Kincsem Park, különösen a négy nagy rendezvényünk volt népszerű. A különleges környezet és atmoszféra igen kedvelt a fiatalok és a családok körében, a legkisebbektől az idősebb korosztályig mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozást. Az izgalmas versenyek mellett zene, tánc, gasztronómia, film, művészet és még sok egyéb program várja a kilátogatókat. Elsősorban törzsfogadóink számára létrehoztuk a Turf Szalont, mely a leglátogatottabb napjainkon minőségi kiszolgálást biztosít.
Rendezvényeink közül a Food Truck Show-k, a Derby és Kincsem Film Fesztivál, valamint az Ügetőszilveszter volt a legkiemelkedőbb. Utóbbi eseményen megdöntöttük a nézettségi és fogadási rekordot. Közel 20.000 néző izgulta végig a versenynapot és 48,5 millió forint fogadás történt. Az utókommunikáció tekintetében is szenzációs eredményeket értünk el, a legismertebb youtuberek, Pamkutyáék videójára már közel félmillióan voltak kíváncsiak.

Felelős versenyszervezés

Folyamatosan nő a versenyek színvonala, amihez hozzátartozik, hogy az idei évben jelentősen nőtt a díjkeret. A szakmai fejlődést szolgálja azon törekvésünk is, hogy a galopp és az ügető szakágban Bajnokok Ligája szintű, „black type” versenyeket kívánunk rendezni. A Kincsem Díj és Marschall József Emlékverseny lesz az a futam, ahol Európa meghatározó lovait várjuk versenyezni a legjobb magyar lovak mellett. Legjobb lovaink és tehetséges versenyzőink külföldön is egyre több sikert aratnak.
A sportágfejlesztési támogatásból fejlesztettük a televíziós kameraparkunkat és korszerű versenyfelszereléseket (pl. versenykocsi, hajtóruházat, startautó), illetve új pályakarbantartó gépeket vásároltunk.
A Kincsem Parkban megrendezett versenyeken mindig fontos szempont az állatok egészségének fokozott védelme és a versenyek tisztasága. Minden versenyen állandó állatorvosi felügyeletet biztosítunk és külön antidopping csoport dolgozik a versenyhelyszínen. A levett dopping mintákat az akkreditált és független kölni doppinglaboratóriumban vizsgáltatjuk.
Nyári melegben a lovak és agarak frissítése, a pálya hűtése garantált. A humán oldalon is orvosi felügyelet és mentőautó áll készenlétben.

180208.3.1
180208.3.2
180208.3.3b
180208.3.4
180208.3.5b

Professzionális fogadásszervezés

2015 óta a világ harmadik legnagyobb fogadásszervezőjével, a francia PMU-vel állunk partneri viszonyban és működünk sikeresen együtt. 2016-tól a hazai versenyek mellett már a külföldi futamokra is tudnak a fogadók fogadni. Több futam, több százmilliós nyeremény alap, hatalmas nyeremények.
A Szerencsejáték Zrt.-vel is egyre szorosabb a kapcsolatunk, 2017-től már országos lefedettségű a fogadóhálózatunk. Minden lottózóban, 4500 helyen kapható a világ legnépszerűbb lovas szerencsejátéka, a Kincsem+ és annak gépi változata, a Kincsem+ TUTI, amivel minden nap akár több száz millió forintot is nyerhetnek a szerencsés fogadók.
2017 szeptemberben elindult online fogadási oldalunk is, a bet.lovi.hu, így már bármikor, bárhonnan kényelmesen elérhetőek játékaink.

180208.4.1
180208.4.2b
180208.4.3