KINCSEM + TAVASZI LÓVERSENY ÉS FOOD TRUCK SHOW 2024

2024. május 3-5. között újra egy időben és egy helyen képviseltetik magukat a guruló gasztronómia nagyjai, közel 40 Food Truck vár mindenkit hazánk egyetlen lóversenypályáján, a Kincsem Parkban.

A finom falatok mellett festői környezetben élvezhetjük az izgalmasabbnál izgalmasabb futamokat; pénteken az ország leggyorsabb agarai állnak starthoz, szombaton ügető futamokkal készülünk, míg vasárnap a telivérek kerülnek porondra.

A gyerekeket ingyenes programok várják; állatsimogató, pónilovaglási lehetőség, kézműves foglalkozások, arcfestés, valamint mindenki kedvence, a fesztivál ikonikus részévé vált óriás láncos körhinta!

A hangulatról utca zenészek és street art fellépők gondoskodnak, de újdonságként érkezik hozzánk a kő-papír-olló Magyar Bajnokság is, amelyen bárki megcsillogtathatja tudását!

A belépés mindhárom nap INGYENES!

Nyitvatartás

40 Food Truck

Május 3., Péntek

Kapunyitó: 16:00

Kapuzárás: 22:00

 

Május 4., Szombat

Kapunyitó: 10:00

Kapuzárás: 22:00

 

Május 5., Vasárnap

Kapunyitó: 10:00

Kapuzárás: 21:00

Gasztronómia szempontjából főszerepben a pizza, Magyarország 15 legjobb pizzériája is képviselteti magát szombaton a sátorban megrendezendő III. Magyar Pizzakészítő Bajnokságon.

A legjobb ételeket és italokat kínáló vendéglátó járművek egy helyen. Változatos és nemzetközi ízvilággal, minőségi kínálattal és új büfékocsikkal várjuk a látogatókat.

Természetesen idén is szavazhattok a kedvenc ételetekre, és a szakma is megválasztja a legjobb food truckot az új szezonra.