Ügetőszilveszter 2023

Le ne maradj róla!

ÜGETŐSZILVESZTER 2023 – KINCSEM PARK
Le ne maradj róla! Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online a jegymester.hu-n!

December 31., vasárnap, 12:00-21:00

Normál jegy: 5.000 Ft

Normál diákjegy: 3.500 Ft

 

Super Early bird: első 500db – 4.000,-Ft

Early bird: december 10.-ig 4.500,-Ft

Super Early bird diák: első 500db – 2.500,- Ft

Early bird diák: december 10.-ig 3.000,-Ft

 

*Diák jegy: belépés a helyszínen érvényes diákigazolvánnyal

14 év alatt a belépés ingyenes!

A buli mindig nálunk kezdődik!

Az ÜGETŐSZILVESZTER 1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.

Mire számíthatsz a Tippmix – Ügetőszilveszter 2023 rendezvényen?

Egy igazi Before Party az év utolsó napján. Szilveszter délutánján itt találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után belevessék magukat az éjszakába. A kapukat pontban délben nyitjuk, az első ügetőfutam 13 órakor fog kezdődni, míg a programok sorozata a tervek szerint 20 óráig fog tartani. A jól megszokott ügetőfutamok közül most is kiemelkedik színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal a két színészlegendára és korábbi versenyzőnkre, Zenthe Ferencre és
Bubik Istvánra emlékezünk. A jól megszokott csapat az idei évben is kiegészül néhány új névvel. Hogy kik ők? Az egyelőre maradjon még titok. A tavalyi évben nagy siker volt, így most is lesz a versenynap elején gyerek póni galoppverseny. Vajon ki fogja megnyerni a Póni Championátus szuperdöntőjét? A versenynap legrangosabb futama a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb
ügetőlovaival. A napot az agárversenyek zárják a Nemzeti Agár Stadionban. A sport és fogadási élményt több millió forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi teljessé. Már akár egy 400 forintos tikettel is élvezni tudod a fogadás és a verseny izgalmát.

Mitől lesz kicsit más és különleges az idei Tippmix - Ügetőszilveszter 2023?

Minden évben törekszünk a megújulásra, és ez az idei évben sincs másképpen! A közönség szilveszteri hangolódását Dixiland zenekarral indítjuk már a bejáratnál. A hangulatról futamok között a lelátón DJ Free gondoskodik, a fűtött sátorban pedig az Afterglow duo adja a ritmust!
A tribünön egész nap FunTV szórakoztat, LookaLike, Kisscam, Dancecam… A lovas élményt fokozza a győri Ördöglovasok bemutatója!
A versenynap délutánja folyamán a finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.
Öltözz melegen és gyere el a Kincsem Parkba a Tippmix – Ügetőszilveszterre! Várunk szeretettel, kezdd nálunk az óévbúcsúztatót!

Mire számítsak? Honnan nézhetem a versenyeket?

A Kincsem Parkban egyszerre több, mint 10.000 néző fér el. Most vég van hely bőven, de nem árt időben gondoskodni a belépőről. Akik már voltak Ügetőszilveszteren azt tudják, hogy ez több órás szabadtéri esemény, így alaposan fel kell öltözni, hogy ne fázzunk. Vannak melegedő részei a pályának (aula, fűtött bulisátor), de ide egyszere nem fér be mindenki. A jegyek nem fix helyre szolnak, így gond nélkül egy tudsz menni mosdóba, büfébe vagy a fogadó kasszákhoz. A Kincsem Park ilyenkor olyan, mint egy nagy hangyaboly, mindenki mozgásban van, így könnyen elképezhető, hogy futamokat a nézőtér különböző pontjain fogod látni. A tribün van 3500 szék, de készülj fel arra, hogy inkább állni fogsz a tömeg miatt. Az igazán szerencsések a fűtött Panoráma Étteremből nézik a versenyeket, míg az esti agárfutamokat a kivetítő mellett, a másik tribünön, a Nemzeti Agárstadionból láthatod.

Vastagtalpú bakancs, meleg nadrág és kabát nélkül el ne indulj, sapka, sál és kesztyű erősen ajánlott. És a legfontosabb, a jókedvet se hagyd otthon.

Játék sorban állás nélkül!

Játék sorban állás nélkül!

Regisztrálj a bet.lovi.hu oldalon december 29.-ig, és 2.500Ft-ot jóváírunk egyenlegeden! Így elkerülheted a sorbaállást a fogadókasszáknál is! Tedd meg tétjeidet online a telefonodról! *További részletek https://lovifogadas.hu/2023/11/02/ugetoszilveszter-online-akcio-reszveteli-es-jatekszabalyzat/ oldalon.

 

Sztárok az ügetőn – Visszatérnek a kedvencek

Az Ügetőszilveszter egyik fénypontja évről évre az ismert emberek hivatalos futama. Hagyományosan ismert színészek, sportolók, zenészek, újságírók és közéleti személyiségek ülnek sulkyba, hogy megmérettessék magukat ebben a nagyszerű sportban. Ez nem játék, ez kőkemény verseny, melyet több hetes gyakorlás előz meg. A közönség és a rajongók pedig drukkolhatnak és játszhatnak a kedvenceikre. Legyen meglepetés, hogy kik indulnak a Zenthe Ferenc Emlékversenyben és a Bubik István Emlékversenyben, amit biztosan garantálunk az az izgalmas és látványos két futam!

2,1 millió megtekintés – Pamkutya Kalandok

Az ország legnépszerűbb youtuberei közül, Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is többször megmutatták már, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 2,1 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!

New Year's Eve Trotter Festival in Kincsem Park – 2023

Do not miss the event! Do not queue and get your ticket in advance!
31 December, Sunday 12:00-21:00

Ticket prices:

Kids under 14 are free to enter!
Students: HUF 3.500.-
Super Early Bird (first 500) HUF 2.500.-
Early Bird (until 10 December) HUF 3.000.-
(Student ID is a must!)

Adults: HUF 5.000.-
Super Early Bird (first 500) HUF 4.000.-,
Early Bird (until 10 December) HUF 4.500.-

A decent New Year’s Eve party always starts in Kincsem Park. The New Year’s Eve Trotter Festival has been the largest outdoor bash in Budapest since 1999, it is the most popular racing day in Kincsem Park, the only racecourse in Hungary. The New Year’s Eve Trotter Festival is an unmissable social event on the very last day of the year, a real Before Party. During the afternoon, we host people of all walks of life along with their relatives, friends and acquaintances to have their most fantastic time of their lives before they plunge into the nightlife of Budapest.

 

Why is Tippmix – New Year’s Eve Trotter Festival great fun?

The Festival is a true Before Party on 31 December. Family members and friends meet in Kincsem Park for fantastic races, drinks, music, wagering and great fun before the night begins. Gates open at 12.00 (noon), the first race starts at 13.00 and the fun never stops until 20.00.

Amongst the usual races, the actor-sportsman-journalist race is featured by the István Bubik Memorial and the Ferenc Zenthe Memorial. There will be new contenders in the sulky with the old trotter foxes, but their names remain to be a surprise for the time being.

A successful item from last year returns with the young riders. Who is going to win the super final of the Connolly’s RED MILLS Hungarian Pony Series?
The feature race of the day is TIPPMIX – Lovaregyleti Díj with the best horses of the course lining up at the start. We will also have our traditional greyhound races in the National Greyhound Stadium at the second half of the day.

There are multi millions of Forints for grabs from our Jackpot pool for punters, and we are also having a Kincsem+ race during the day for enormous sums to collect. Win huge for only HUF 400.- and enjoy all thrills of the races with a ticket in your hand.

Why is the New Year’s Eve Trotter Festival 2023 more special than ever?

We aim to please and improve every season and this year is not different. The Dixiland Band starts the tuning for the day at the entrance, DJ FREE sets the rhythm in between races and the Afterglow Duo rules the heated Party Marquee.

On the grandstand FunTV, LookaLike, Kisscam will entertain the crowd, and a spectacular show will be provided by Ördöglovasok (Riding Daredevils) from the City of Győr.

Do not miss the wonderful menu of Panoráma Étterem in Kincsem Park and the superb snacks of the very same chef from the buffet, and enjoy the top quality cuisine of the Food Truck Show team.

You may tuck in and have a few drinks in Panoráma Restaurant, at the buffets or courtesy of the crew of Food Trucks Show Hungary.

Put your warmest coat on and celebrate with us at the New Year’s Eve Trotter Festival in Kincsem Park – 2023.