Ügetőszilveszter 2023

Le ne maradj róla!

ÜGETŐSZILVESZTER 2023 – KINCSEM PARK
Le ne maradj róla! Kerüld el a sorban állást, vedd meg a belépőjegyedet online a jegymester.hu-n!

December 31., vasárnap, 12:00-21:00

Normál jegy: 5.000 Ft

Normál diákjegy: 3.500 Ft

Super Early bird: első 500db – 4.000,-Ft

Early bird: december 10.-ig 4.500,-Ft

Super Early bird diák: első 500db – 2.500,- Ft

Early bird diák: december 10.-ig 3.000,-Ft

 

*Diák jegy: belépés a helyszínen érvényes diákigazolvánnyal

14 év alatt a belépés ingyenes!

A buli mindig nálunk kezdődik!

Az ÜGETŐSZILVESZTER 1999-óta Budapest legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató sporteseménye, a Kincsem Park legnépszerűbb versenynapja.

Mire számíthatsz a Tippmix – Ügetőszilveszter 2023 rendezvényen?

Egy igazi Before Party az év utolsó napján. Szilveszter délutánján itt találkoznak a rokonok, az ismerősök és a barátok egymással, hogy pár együtt töltött óra, felhőtlen szórakozás után belevessék magukat az éjszakába. A kapukat pontban délben nyitjuk. A tavalyi évben nagy siker volt, így most is lesz a versenynapot póni galoppversenyekkel kezdjük. Vajon ki fogja megnyerni a Póni Championátus szuperdöntőjét? Az első ügetőfutam 13.30 órakor fog kezdődni, míg a programok sorozata a tervek szerint 20 óráig fog tartani. A jól megszokott ügetőfutamok közül most is kiemelkedik színészek-sportolók-újságírók versenye. A futamokkal a két színészlegendára és korábbi versenyzőnkre, Zenthe Ferencre és Bubik Istvánra emlékezünk. A jól megszokott csapat az idei évben is kiegészül néhány új névvel. Hogy kik ők? Az egyelőre maradjon még titok.  A versenynap legrangosabb futama a TIPPMIX – Lovaregyleti Díj lesz a pálya legjobb ügetőlovaival. A napot az agárversenyek zárják a Nemzeti Agár Stadionban. A sport és fogadási élményt több millió forint jackpot és a délutáni Kincsem+ futam teszi teljessé. Már akár egy 400 forintos tikettel is élvezni tudod a fogadás és a verseny izgalmát.

Mitől lesz kicsit más és különleges az idei Tippmix - Ügetőszilveszter 2023?

Minden évben törekszünk a megújulásra, és ez az idei évben sincs másképpen! A közönség szilveszteri hangolódását Dixiland zenekarral indítjuk már a bejáratnál. A hangulatról futamok között a lelátón DJ Free gondoskodik, a fűtött sátorban pedig az Afterglow duo adja a ritmust!
A tribünön egész nap FunTV szórakoztat, LookaLike, Kisscam, Dancecam… A lovas élményt fokozza a győri Ördöglovasok bemutatója!
A versenynap délutánja folyamán a finom ételekről és italokról a Kincsem Park Panoráma Étterme és büféi, valamint a Food Truck Show Hungary csapata gondoskodik.
Öltözz melegen és gyere el a Kincsem Parkba a Tippmix – Ügetőszilveszterre! Várunk szeretettel, kezdd nálunk az óévbúcsúztatót!

Mire számítsak? Honnan nézhetem a versenyeket?

A Kincsem Parkban egyszerre több, mint 10.000 néző fér el. Most vég van hely bőven, de nem árt időben gondoskodni a belépőről. Akik már voltak Ügetőszilveszteren azt tudják, hogy ez több órás szabadtéri esemény, így alaposan fel kell öltözni, hogy ne fázzunk. Vannak melegedő részei a pályának (aula, fűtött bulisátor), de ide egyszere nem fér be mindenki. A jegyek nem fix helyre szolnak, így gond nélkül egy tudsz menni mosdóba, büfébe vagy a fogadó kasszákhoz. A Kincsem Park ilyenkor olyan, mint egy nagy hangyaboly, mindenki mozgásban van, így könnyen elképezhető, hogy futamokat a nézőtér különböző pontjain fogod látni. A tribün van 3500 szék, de készülj fel arra, hogy inkább állni fogsz a tömeg miatt. Az igazán szerencsések a fűtött Panoráma Étteremből nézik a versenyeket, míg az esti agárfutamokat a kivetítő mellett, a másik tribünön, a Nemzeti Agárstadionból láthatod.

Vastagtalpú bakancs, meleg nadrág és kabát nélkül el ne indulj, sapka, sál és kesztyű erősen ajánlott. És a legfontosabb, a jókedvet se hagyd otthon.

Why is the New Year’s Eve Trotter Festival 2023 more special than ever?

We aim to please and improve every season and this year is not different. The Dixiland Band starts the tuning for the day at the entrance, DJ FREE sets the rhythm in between races and the Afterglow Duo rules the heated Party Marquee.

On the grandstand FunTV, LookaLike, Kisscam will entertain the crowd, and a spectacular show will be provided by Ördöglovasok (Riding Daredevils) from the City of Győr.

Do not miss the wonderful menu of Panoráma Étterem in Kincsem Park and the superb snacks of the very same chef from the buffet, and enjoy the top quality cuisine of the Food Truck Show team.

You may tuck in and have a few drinks in Panoráma Restaurant, at the buffets or courtesy of the crew of Food Trucks Show Hungary.

Put your warmest coat on and celebrate with us at the New Year’s Eve Trotter Festival in Kincsem Park – 2023.

Játék sorban állás nélkül!

Játék sorban állás nélkül!

Regisztrálj a bet.lovi.hu oldalon december 29.-ig, és 2.500Ft-ot jóváírunk egyenlegeden! Így elkerülheted a sorbaállást a fogadókasszáknál is! Tedd meg tétjeidet online a telefonodról! *További részletek https://lovifogadas.hu/2023/11/02/ugetoszilveszter-online-akcio-reszveteli-es-jatekszabalyzat/ oldalon.

 

Sztárok az ügetőn – Visszatérnek a kedvencek

Természtesen idén is sztárparádé lesz az Ügetőszilveszteren, hiszen a hagyományokhoz híven ezúttal is a Zenthe Ferenc Emlékversenyben és a Bubik István Emlékversenyben hajtanak a meghívott celebek.
Köztük három debütánst is köszönthetünk, hiszen először láthatjuk sulkyban a Nemzeti Vágta Jótékonysági Sztárfutamán nyerő kiváló színészt, Krajnik-Balogh Gábort, az ATV Laser-Run világbajnok műsorvezetőjét, Gajdos Tamást és az „Air Sanyi”-ként elhíresült egykori válogatott csatárt, Torghelle Sándort.

Tíz év után visszatér a 2008-as szapporói divízió I-es jégkorong-világbajnokságon győztes válogatott kapusa, Szuper Levente, de itt lesz az eddig veretlen színművész, Bács Péter is.
A sztárfutamok oszlopos tagja a részvételek számában rekorder, Jászai Mari-díjas színész, Epres Attila, de a rutint képviselve újra drukkolhatunk a korábban amatőr licenccel is hajtó kaszkadőrnek, Ézsiás Csabának is.
A díjlovagló Németh Gábor szinte mindig döntős, lehet, hogy idén ismét az ő éve lesz. Az egykori magyar bajnok labdarúgó és kiváló szakvezető, Urbán Flórián most jó esélyű lóval próbálkozhat, de az olimpiai ezüstérmes, 3-szoros Európa-bajnok cselgáncsozó, Ungvári Miklós is megörvendeztetné rajongótáborát.
Persze a sportriporterek sem maradhatnak ki  a sorból, ezúttal is starthoz áll az egyaránt egy-egy győzelemmel rendelkező Petur András (Sport TV), Török Olivér és Szekeres Péter (M4 Sport), illetve a lovakhoz ezer szállal kötődő Eper Márton (Hír TV).
Az idei mezőny egyetlen hölgy tagja pedig a többszörös utánpótlás bajnok és válogatott díjugrató, Burucs Borbála lesz.

A Zenthe Ferenc Emlékverseny indulói:

 • Bács Péter
 • Burucs Borbála
 • Eper Márton
 • Ézsiás Csaba
 • Szekeres Péter
 • Szuper Levente
 • Torghelle Sándor
 • Ungvári Miklós

A Bubik István Emlékverseny indulói:

 • Epres Attila
 • Gajdos Tamás
 • Krajnik-Balogh Gábor
 • Németh Gábor
 • Petur András
 • Török Olivér
 • Urbán Flórián

2,1 millió megtekintés – Pamkutya Kalandok

Az ország legnépszerűbb youtuberei közül, Pamkutya Béla és Pamkutya Pista is többször megmutatták már, hogy hogyan is kell ezt csinálni. Kalandjukról, a felkészüléstől a célba érésig videót is készítettek, amit több, mint 2,1 milliós nézettségnél jár! Ha lemaradtál róla, nézd meg itt a kalandjukat!