Extázisban eltelt Ügetőszilveszter

Fenomenális Ügetőszilveszterrel zárult a 2023-as év a Kincsem Parkban, közel 16 ezer ember látogatott ki erre a csodálatos napra.

A két celeb futamban két újonc hajtó tudott diadalmaskodni, előbb a korábbi válogatott focista, Torghelle Sándor haladt át elsőként a célvonalon Anikó kocsijában, majd egy óra múlva, a Nemzeti Vágtán aratott sikere után, most Ann Bella M társaként is nyerni tudott Krajnik-Balogh Gábor.

A Kincsem + – Zenthe Ferenc Emlékverseny Hendikep nyerője Anikó volt újonc hajtójával Torghelle Sándorral. Idomár: Weber Zsolt

 

Sok szakmabelinek is emlékezetes marad a 2023-as szilveszter, hiszen Csordás Emil idomárként 4 elsőséggel (hajtóként 3) zárta a napot, míg Weber Zsolt és Márton Lajos idomárként 2-2 (hajtóként 1-1) győzelmet szerzett, Fazekas Imre és Nagy Ferenc II. trenírozottjaiból pedig egy alkalommal tudtak diadalmaskodni. A versenynap legrangosabb futamát, a Tippmix – Lovaregyleti Díjat Cardenas Baba nyerte idomárhajtójával, Goran Zolnajival, aki ezzel a győzelemmel bebiztosította tréner champion címét.

Treue harmadik sikerét is behúzta segédhajtó champion társával, Búrány Adriánnal

 

Etalon N (Csordás Emil)

 

Anybody 6 győzelemmel zárta a 2023-as esztendőt idomárhajtója, Csordás Emil kezében

 

Csábító R. (Márton Lajos)

 

Petra La Roque (Vezér Emese)

 

Vezér (Weber Zsolt)

 

A Tippmix – Lovaregyleti Díjat is könnyen abszolválta Cardenas Baba tréner champion hajtójával, Goran Zolnajival

 

Az év utolsó versenyét, a B.Ú.É.K. 2024 Hendikeppet magabiztosan nyerte Szilvás Nagy Ferenc II.-vel

 

Minden érintettnek gratulálunk a győzelmekhez, és sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

SHARE THIS