Így látják a trénerek – Marschall József Emlékverseny és a 109. Hungária Díj

Tippmix – Marschall József Emlékverseny

Robert GramüllerDays of Thunder és Faith Trot: Days of Thunder legutóbb a berlini Derby-napon közvetlenül a startnál hibázott, azonban előző futásai alapján az esélyesek táborát erősíti, így dobogós helyezést várunk tőle. Faith Trot idén már kilenc győzelemnél tart, így bátran mondhatjuk, hogy bomba formában, amely remek időkkel párosul. Új hajtóval, Fazekas Imrével indul, de bízunk benne, hogy az első három hely valamelyikére odaérnek majd.

Christoph FischerLozano Boko: Kitűnő teljesítményt nyújtott a Super Trot Cup-ban Berlinben, szerencsére nem is viselte meg különösebben az a futás, hiszen abszolút jó kedvnek örvend. Amennyiben kedvezően alakul számunkra a verseny, nyerő esélynek tartom magunkat, azonban erős ellenfélnek ígérkezik Days of Thunder és Faith Trot is.

Goran ZolnajiUnno del Duomo: Ebben az évben is hűen adja tudását, és az utolsó futása óta is szívesen dolgozott. Erősek az ellenfelek, de klasszisa révén bízom benne, hogy pénzdíjas helyet tudunk majd szerezni.

Veljko MazsityZitti Tutti: Sorra halmozza a jobbnál-jobb helyezéseket, amelyek egyéni rekordjavítást is jelentettek számára a közelmúltban. Remeljük, hogy továbbra is tartja ezt a kiemelkedő formáját, ebben az esetben pedig eredményes futást várunk tőle.

Zoltan OzvarReckless: Ennek a hihetetlen versenykarriert futott ménnek a rekordjai és 245 milliós életnyereménye önmagáért beszélnek, azonban közel 5 hónapja nem futott versenyben. Vélhetően szüksége lehet erre a futásra, hogy formába lendüljön, de még így is tisztes helytállást várok tőle.

Wolfgang RuthDiamant Venus: Jól sikerült a felkészítése, nagyon jó állapotban várja a Kincsem parki versenyt, azonban a startszáma nem könnyíti meg a helyzetét ilyen erős ellenfelek között. Az esélyesek mind belső startszámról indulnak, így nagyon taktikusan kell versenyeznünk. Ha jól tudok majd helyezkedni, egy jobb pénzdíjas helyezésre elérésével már elégedett lennék.

Balogh BernadettPalace Bo: Remekül kezdte budapesti pályafutását, de ezúttal nehéz mezőnybe került, illetve új kézben is indul, tisztes helytállást várok tőle.

 

109.Hungária Díj

Balogh BernadettEternity Bar és Enjoy: Eternity Bar jó formában, azonban új hajtóval indul az erős ellenfelek között, ennek ellenére eredményes futást várok tőle. Enjoy teljesítményével is elégedettek vagyunk, kifejezetten erre a versenyre készültünk vele. A fordulóstart nála nem egyszerű feladat, azonban sokat nyugodott az elmúlt időszakban, így jó futást várok tőle is.

Tomislav Visnjic – Stan Getz A.T.: Legutóbb Szerbiába futott a jó képességű háromévesek között, ahol nyerni is tudott. Ebben a versenyben nehéz feladat elé állítottuk, de bízunk eredményes futásában.

Angyal AndorEternal Flame: A Szent István Díjban bizonyította, hogy topformában van, ezért is gondoltuk, hogy megpróbáljuk vele ezt a kiemelt versenyt is. A megszokott módon készült erre a megmérettetésére is. A táv újdonság lesz számára, de véleményem szerint ez nem fog neki gondot okozni, hiszen nagyon jó versenyfejjel rendelkezik.

Robert GramüllerPerfecto: Utolsó berlini futása a Derbyben nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Ettől eltekintve azonban úgy gondolom, hogy jó formában van, így döntős futást várunk tőle.

Goran ZolnajiCoach Degli Dei: Sokat fejlődött az elmúlt időszakban, a tulajdonossal közösen emiatt döntöttünk úgy, hogy elindítjuk ebben a kiemelt nagyversenyben. Meglátjuk, hogy tudása mire lesz elég!

Mitja SlavicCatania R.: Az Ötévesek Nagydíja után a Szent István Díjban is jól szerepelt, ezért hoztuk ki a Hungária Díjban is. Jó kedve azóta is töretlen, így bízunk benne, hogy  eredményesen szerepel majd.

Veljko MazsityBonaparte Boss: Legutóbb a leggyorsabb, idősebb lovak között is megállta a helyét és ezüstérmet tudott szerezni. Ebben a futamban az elmúlt három évben egyaránt kitűnően futott, hatvan méteres térhátránya ellenére idén is bízunk benne.

Zvonko OstercDuc de Connee: Jó formában van, nyugodt természetű, így nem okoz gondot számára a fordulóstart és az esetleges visszastartok sem. A távbírással sincs problémája, így, ha jól alakul számunkra a verseny, az első öt hely valamelyikére várom.

SHARE THIS