Találkozzunk az V. Oktoberfesten!

Sörfesztivál a Kincsem Parkban!

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre! Magyarországon ötödik alkalommal élheti át az igazi bajor élményt, a Paulaner Oktoberfest hangulatát október 5- 8. között.

A helyszín a rendezvény történetében először a Kincsem Parkban lesz.
Sörfesztivál és lóversenysport egyszerre egy helyen!

A rendezvényen a vendégek különleges bajor ételspecialitásokat kóstolhatnak meg. Olyan klasszikusokat is, mint a Wiesn-Hendl, azaz grillezett csirke krumplisalátával vagy káposztasalátával, sült csülök, bajor kolbászkák és a kihagyhatatlan bajor perec, a Brezn. Az édesszájúak szív alakú mézeskalácsot, császármorzsát és forró rétest kóstolhatnak. Minden nap lesz sváb bál 18:00 órától, a gyerekeket pedig a vursli várja klasszikus Októberfest játékokkal.

A 4 napon több mint 50 fellépő 2 sátorban! Az ország legjobb sramli zenekaraink kívül fellép többek között a Saragossa Band, a Beatrice, a Dynamite Dudes, a ,Ladánybene,  Bársony Bálint, a Neoton Familia, DJ Náski és DJ Dominique is.

Nyitvatartás

A Fesztivál nyitvatartási ideje és a versenyek kezdési időpontja

Nyitva tartás Fesztivál Versenyek
csütörtök    14:00-02:00 nemzetközi versenyek 12:00 – 21:00 
péntek         14.00-02.00 nemzetközi versenyek 12:00 órától,      

magyar ügető és agár futamok 17:00 órától

szombat    12.00-04.00 magyar és nemzetközi futamok 14:00 órától
vasárnap    12.00-00.00 magyar és nemzetközi futamok 12:00 órától

Mind a négy napon fogadási lehetőség a helyszínen és a bet.lovi.hu weboldalon!

A Turf Szalon október 7-én, szombaton és október 8-án vasárnap tart nyitva!

TURF SZALON

A Turf Szalon egy zárt klub a törzsjátékosok számára. Egyszerre 50 fő befogadására alkalmas. Szakértékesítők gondoskodnak a gyors és személyes kiszolgálásról. Óriáskivetítőn és 8 televízión nézheted a versenyeket és tájékozódhatsz az aktuális oddsokról. A kényelmes fotelekben elhelyezkedve nyugodtan kidolgozhatod tippjeid.

Az Oktoberfesten szombaton és vasárnap is nyitva tart a Szalon! Napijegy 9000 forintért váltható a Szalon bejáratánál a fogadó hallban az ügető oldalon. A belépőjegy 100%-ban lejátszható a Szalonban, sőt ajándék üdítővel, kávéval és friss pogácsával várunk!

Online is játszhatsz

Az idei év újdonsága, hogy online is lehet már játszani.

Regisztráljatok standunkon a bet.lovi.hu oldalra és meghívunk Benneteket egy játékra!

Ha még nyertes TÉT szelvényed is van, akkor tiéd a Paulaner korsó! 

Keressétek hostesseinket a bet.lovi.hu online fogadófalunk előtt!

Belépőjegy

A belépőjegy elővételben a www.oktoberfestbudapest.hu-n vagy a helyszínen vásárolható. A napijegy elővételben 1900 forint, a helyszínen 2500 forintba kerül.

A 4 napos bérlet elővételben 2990 forint.

Az elővételes jegyvásárlónak ingyenes buszjáratot biztosítanak a szervezők a Stadionoktól a rendezvény teljes ideje alatt 10 percenként.

Partnereink