Breeders’ Cup 2017.

Le ne maradj róla!

Most először Magyarországon élőben, magyar kommentárral közvetítjük az Államok legnagyobb pénzdíjazású lóversenyét.

Nézd a Sport M-en, vagy kövesd online a futamokat!

A világ két legjobb lova újra összecsap!

Vajon ki kapja el az 5 milliárdos telivért?

November 4-én az Egyesült Államokban, a Del Mar-i lóversenypályán kerül sor a Breeders’ Cup hétvégére, amelyet nyugodtan nevezhetünk a telivérek Bajnokok Ligájának is.

Az esemény elsőszámú szenzációja, hogy újra találkozik a világ homokpályás lovainak két legmagasabban jegyzett sztárja, Arrogate és Gun Runner.

Ők ketten idén márciusban már vívtak egy nagy csatát a Dubai World Cup futamában, most itt a lehetőség a visszavágóra.

Arrogate mellett szól, hogy trénere Bob Baffert eddig már 14 Breeders’ Cup győztest nyergelt fel pályafutása során, és mostani győzelme sorozatban a negyedik lenne a Breeders’Cup Classic futamában, hiszen az utóbbi három évben az ő idomítottjai vitték el a pálmát (Bayern, American Pharoah és Arrogate).

Azt se felejtsük el, hogy a négyéves szürke telivér eddigi versenyei során annyi pénzdíjat keresett, mint soha azelőtt egyetlen versenyló sem! Nevezetesen több, mint 17 millió dollárt, ami közel 5 milliárd forintnak felel meg.

Ezt a szép kis summát gyarapíthatja még szombat este a győztesnek járó további 3,3 millió dollárral.

Persze a szintén négyéves Gun Runner sem más céllal áll a starthoz, s ami miatt jelenleg a fogadóirodákban a verseny favoritjaként kezelik, az sincs véletlenül.

Amióta tavaly ilyenkor háromévesen a Breeders’ Cup Mile futamában, tehát nem 2000 méteren, hanem 1600-as távon második lett, folyamatosan javulva legutóbbi hat versenyében csupán egy kivételével (a dubaji versenyen), nem talált legyőzőre!

Néhány hete Saratogában például könyörtelenül, több, mint 10 lóhosszal verte a mezőnyt, ami nem túl gyakori már ezen a szinten.

A főfutamot magyar idő szerint vasárnap éjjel 1:30-kor közvetítjük a Sport M csatornán és a bet.lovi.hu oldalon, ahol fogadni is lehet a különleges versenyre és az azt megelőző keretprogram eseményeire.

Játssz úgy, mint a nagyok!

Partnereink