Köszönjük minden kedves látogatónknak a részvételt!

Utazzon velünk vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben.

2017. június 30-július 2 között a Kincsem Parkban megelevenednek a Kincsem film jelenetei. Sétálhatnak a lóvásártér forgatagában, ahol a tulajdonosa először meglátta Kincsemet és betekinthetnek a kulisszák mögé: megtudhatják a színészektől, hogy a forgatás alatt milyen kihívásokkal kellett megküzdeniük, hogyan érezték magukat a lóverseny aranykorában. A filmbeli jelenetek mellett a környezet is korabeli lesz: régi mesterségek bemutatójával, a korabeli gasztronómia remekeivel, változatos programokkal és számos meglepetéssel várjuk az érdeklődőket.

A belépés 18 éves kor alatt ingyenes! Továbbá valamennyi gyerekprogramot (pl. körhinta, pónilovaglás, kézműveskedés)  a rendezvényen ingyenesen vehetnek igénybe!

Legfrissebbek

Divat

Igazi divatmustrára számíthatnak a látogatók a fesztivál ideje alatt. Már most érdemes tervezgetned, hogy melyik ruha illene leginkább az esemény rangjához. Öltözhetsz századelős hangulatban, de újra is gondolhatod a régi viseleteket.

A Derbyre elegánsan és kalapban érkező vendégek ajándékot kapnak. Akik pedig bátorságot éreznek magukban, hogy meg is mutassák szettjüket, azok egy divatbemutatóra is benevezhetnek. A női és férfi öltözékeket külön díjazzuk, mindhárom napon kategóriánként egy-egy nyertest hirdetünk.

Gasztronómia

Ami ma megehetsz, ne halaszd holnapra. Ínycsiklandó ételekkel várnak a fesztivál szakácsai. Találkozhatsz guruló büfékkel, biciklis fagylaltárussal, megkóstolhatod grill ételeinket. Ha kényelmesen, a Panoráma Étteremből szeretnéd követni az eseményünket, akkor érdemes időben helyet foglalnod. Erről bővebben ebben a cikkben olvashatsz.

Családi programok

A fesztivál minden korosztály számára tartogat meglepetéseket, a legkisebbek is jól fogják érezni magukat a hétvégén, hiszen kipróbálhatják régi körhintáinkat, kézműveseink megtanítják őket korabeli gyerekjátékok készítésére. Lesz pónilovaglás, állatsimogató és megnézhetik azt is, hogyan készül a patkó egy igazi kovácsműhelyben.

Hírek

Partnereink