Helló Budapest, május első hétvégéjén újra Food Truck Show a Kincsem Parkban!

Idén is begördül a street food konvoj a Kincsem Parkba! Május, 5, 6, 7 Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show.

50 büfékocsi, ló és agárversenyek, ingyenes gyerek programok, utcazenészek fesztiválja három napon keresztül a Kincsem Parkban.

A Kincsem+ TUTI játékkal 300 millió forintot vagy egy exkluzív kétszemélyes franciaországi lóversenyhétvégét nyerhetsz.

Május 5-6-7 Tavaszi Lóverseny és Food Truck Show! Sport, játék, szórakozás az egész családnak!

Programok:

Versenyprogramok:

A Kincsem Parkba látogatók számára a versenylovak és agarak küzdelme semmihez sem hasonlítható izgalmat és szórakozást jelent.

A háromnapos esemény a pénteki Lóverseny az Éjszakában versenysorozattal kezdődik, ahol az esti versenynapon galopp-, ügető- és agárversenyeket láthat a közönség.

Az év első pénteki versenynapja 19 órakor indul, az agarak 19.20-kor és 20.00-kor lépnek pályára, az első futamban starthoz áll a tavalyi „Év Agara”, Booksy is, aki természetesen nagy kedvence lehet a fogadóknak.

Szombaton 14 órától indul az ügető. A Ferge László Emlékversenyben a legjobb hároméves ügetők állnak starthoz, a mezőny rendkívül kiegyenlített, leginkább az alaptávról indulóktól várható az eredményes szereplés, a favorit Veronica Fling lehet majd. A Dr. Borostyánkőy Tamás Emlékversenyben a pálya legjobbjai indulnak a győzelemért két futamban megküzdve egymással, így az állóképességnek, keménységnek is kiemelt szerep jut majd. A speciális versenyben Titán Ville, Spartakus Ans és Sanger MS triója tűnik a legjobb esélynek.

A vasárnapi galoppversenyek szintén 14 órától kezdődnek. A Nemzeti Galopp Liga II. futamában, a Nemzeti Díjban a legjobb háromévesek, azaz a Derby-évjárat csap össze egymással. A top favorit az a Winning Bid, aki télen került magyar tréningbe és első pesti versenyét sétálva nyerte. Szintén az Álmodó istálló adja a hároméves kancák hasonló versenyének, a Hazafi Díjnak a kasszafavoritját. A szürke Silver Chimes tíz hosszal nyerte meg Kincsem parki bemutatkozó versenyét, ami alapján nem lesz könnyű legyőzni. A Bábolnai Díjban jobb, idősebb lovak mérkőznek meg egymással hosszútávon, míg a rövidtávú klasszisok a Csekonics József Emlékversenyben találkoznak. Utóbbi futamban Báthory, Mr. Marbin, Puck Fair és Wizardess négyese emelhető ki a nevezések alapján.

Érdemes próbára tenni a szerencséjüket és fogadni a kiszemelt lovakra, agarakra! A magyar versenyekre összesen 1,5 millió forint Jackpotot ajánl fel a fogadásszervező a három nap alatt a Tét és Hely játékokra.
Természetesen Európa legnépszerűbb lóversenyjátékával, a Kincsem+ játékkal is találkozhatnak. Ezeket a versenyeket Franciaországban futják, de a futamokat magyarul, élőben közvetítjük minden nap. A Kincsem+ és a Kincsem+TUTI játékkal 300 millió forintot nyerhetnek naponta, a fogadószelvényeiket regisztráló játékosok között pedig egy exkluzív kétszemélyes franciaországi lóversenyhétvégét sorsolunk ki júniusban. További részleteket a www.lovifogadas.hu weboldalon olvashatnak.

További programok:

Hiszünk az utcában. Hiszünk az utcai szórakoztatás független művészeiben, akiknek személyiségét és munkásságát az utca, az utca embere formálja. Hiszünk azokban a különleges, de múlandó pillanatokban, amit ők adhatnak nekünk, sokszor képen vagy videón, legszerencsésebb esetben pedig személyesen. Ezért a Food Truck Show-n idén először utcai művészek mutatják be tudásuk legjavát. Jön zsonglőr, bohóc, élőszobor, street art festő. Lesz spray paint, ebru festés!  Jönnek az utcazenészek: Frim Fram, Oti Voice Bass, In Stereo, Bozótfej, Lívia Rock Trió, Bróders, Shodor Balázs

A gyerekes családok is megtalálhatják a számításukat: a street food csodák és izgalmas versenyek mellett a gyermekek garantáltan találnak majd kedvükre való aktivitást. Jön az ország legnagyobb körhintája, valamint lesz állatsimogató, arcfestés, pónilovaglás és a Magic box logikai játékaival is megismerkedhetnek. Idén először jön a miniring! A gyerkőcök birtokba vehetik a KRESZ-parkot, ahol élethű közlekedési szituációkat gyakorolhatnak – miniben. A zenés szórakozásra vágyóknak pedig az Iszkiri gyerekzenekar húzza a talpalávalót.

Gyerekprogramjaink ingyenesek!

A rendezvény kiemelt muzsikusai és gerillavideósai: Dinamite Dudes

A rendezvény kutyabarát, azonban kérjük a kutyatulajdonosokat, hogy kiemelt figyelemmel legyenek a versenypályán zajló futamok zavartalanságára.

Belépés:

A felnőtt belépő 900 Ft, 18 éves kor alatt a rendezvény díjmentesen látogatható.

Jegyek a jegy.hu weboldalon és a helyszínen vásárolhatók.

Nyitva tartás:

2017. május 5. péntek 16:00-22:00
2017. május 6. szombat 11:00-22:00
2017. május 7. vasárnap 11:00-22:00

Közlekedés:

Az Erzsébet tér- Hősök tere- Kincsem park útvonalon 12 és 20 óra között óránként közlekedik majd transzfer buszjáratunk, melyet oda- vissza, díjmentesen lehet majd használni.