Találkozz a Kincsem Park és a Lovi csapatával a Vágtán!

Szívügyünk a nemzeti hagyományok ápolása

A Kincsem Park a kezdetektől szakmai partnere a Nemzeti Vágtának.

Együtt dolgoztunk a versenyek szabályain az elmúlt 10 évben, segítettük a versenyzők felkészülését és a mai napig jelen vannak kollégáink valamennyi elővágtán és természetesen a fő rendezvényen is. Az, ami 2007-ben csak egy jó ötlet volt, mára országos, sőt, határokon is átívelő fesztiválsorozattá nőtte ki magát.

Örömünkre szolgál, hogy a lovas értékeket, a nemzeti hagyományokat sikerül népszerűsíteni ilyen formában is.

A Vágta nem egy klasszikus értelemben vett lóverseny. Szabályai egyediek, a profi zsokék és a magas hendikep számú telivérek eleve nem vehetnek részt a versenyen, itt a vidám és nemes versengés a bajtársiasság sokkal előrébbvaló, mint a győzelem.

Kincsem+ Fogatvágta

Visszük a Vágtára a Kincsem+ játékot is. Ezzel a játékkal nyert több, mint 26 millió forintot az egyik szerencsés fogadónk júliusban és erről nevezték el idén a Fogatvágtát is!

A Kincsem+ Fogatvágta igazi magyar kuriózum. A standard kocsik nem alkalmasak arra, hogy a Hősök terén vetélkedjenek, ezért új fogatokat és szerszámokat kellett kitalálni. Megszületett, először a világon, a szkíta harci kocsik és a római kocsik ötvözete a modern kor igényeinek megfelelően. A látogatók a nagysikerű Ben Hur című film kocsiversenyéhez hasonló lélegzetelállító viadalnak lehetnek szemtanúi a Hősök terén!

Online is játszhatsz

Az idei év újdonsága, hogy online is lehet már játszani.

Regisztráljatok az Andrássy úti standunkon a bet.lovi.hu oldalra és meghívunk Benneteket egy játékra!

Keressétek hostesseinket a bet.lovi.hu online fogadófalunk előtt, és szerezzetek magatoknak egy lemosható lovas tetoválást! Legyetek részesei új tetoválásotokkal a Kincsem Park élő animációs gif fotózásának!

Keress bennünket a Vágtán!

Négy standdal leszünk kint a Vágtán! Találkozhatsz velünk a Tér közepén, a Műcsarnok bejáratánál, a VIP szektorban és az Andrássy úton is.

Valamennyi helyen lehet lóversenyfogadást kötni.

Nemcsak a Kincsem Park-i, vagy a nemzetközi futamokra fogadhatsz, vasárnap kitalálhatod azt is, ki lesz a Vágta győztese!

Ne feledd, a nemzetközi Kincsem+ játékkal akár 300 millió forintot is nyerhetsz, érdemes figyelni, mikor állnak starthoz a franciák nagyágyúi!

Andrássy úti sátrunkban megtanítunk Lovisulinkban a játék fortélyaira és ügethetsz a virtuális világunkban is egy kört.

Pattanj sulkyba és VR szemüvegünk segítségével próbáld ki az ügetőhajtást! Garantáltan valósághű, izgalmas élményben lesz részed!

 

Partnereink