Bulizz velünk az év utolsó napján a Kincsem Parkban!

Le ne maradj róla!

ÜGETŐSZILVESZTER A KINCSEM PARKBAN. Gyere el és legyél részese az év utolsó sporteseményének. A főváros legnagyobb szabadtéri óévbúcsúztató rendezvénye kihagyhatatlan délutáni szórakozás az egész családnak.

Nyitvatartás: 13:00-21:00 óráig

Felnőtt jegy 2.000 Ft
18 év alatt a belépés ingyenes!

Miből lesz a cserebogár, mióta van buli az Ügetőn?

Pécsi Istvánt, a Kincsem Park ügyvezető igazgatóját kérdeztük …

Miből lesz a cserebogár? Ezt a kisiskolából jól ismert kérdést szoktuk feltenni magunknak évről-évre, mikor elkezdjük szervezni az aktuális Ügetőszilvesztert. A rendezvény mai formája 1999-ben alakult ki. Szinte a semmiből.

Minimális marketing költségünket, hatalmas lelkesedéssel próbáltuk kompenzálni. Nem volt még internet, instagram, Facebook, TV és rádió szpot, de még óriásplakát sem. Volt viszont egy közepes képességű sokszorosító gépünk, ahol az első szórólapokat és plakátokat nyomtattuk ki. Szórólapunk már volt, de hol terjesszük? Magunkból kiindulva a fiatalokat céloztuk meg. Elmentünk az egyetemekre, főiskolák kollégiumába és kiragasztottuk az első Ügetőszilveszter reklámját. ’99-ben a törzsközönség mellett, megjelentek a fiatalok százai, ezrei és fantasztikus hangulatot teremtettek a Kerepesi úti Ügetőpályán (ma Aréna Pláza) az óévbúcsúztató versenynapon. Hatalmas élménnyel és kisebb nagyobb nyereményekkel mentek haza és adták tovább az Ügetőszilveszter hírét. Olyannyira, hogy a következő évben a számuk megduplázódott, majd elértük az 5-10.000 fős közönséget.

Egy évtized alatt a közönségnek köszönhetően a leglátogatottabb versenynapunkká és ismert branddé vált az Ügetőszilveszter. Az akkori diákok ma már gyerekeikkel érkeznek évről-évre a Kincsem Parkba, hogy jó hangulatban, közösen búcsúztassák az óévet. 

 

Így kezdődött: Színészek és Sportolók hajtása

Az 1999-es induláskor a rendezvény nagyobb hírverése érdekében, ismert színészeket, sportolókat és közéleti személyiségeket hívtunk meg, hogy jöjjenek el és hajtsanak az Ügetőszilveszteren. A célunk az volt, hogy jelenlétükkel és ismertségükkel minél több rajongójukat, ma úgy mondanánk, hogy követőjüket próbáljuk meg kicsábítani az eseményre. A cseppet sem veszélytelen feladatra néhány ismerős sportoló mellett, Pintér Tamás Oroszlán kaszkadőr, Bubik István színművész, Ferjancsik Domonkos és Székely Zoltán vívók, Martinek János olimpiai bajnok öttusázó és a fogathajtó világbajnokok a Lázár testvérek vállalkoztak.

Az első versenyt ’99-ben Lázár Vilmos nyerte Vesnával, mögötte Székely Cérna és Söul bajnoka Martinek János végzett.

A közel két évtized alatt nagyon sokan kipróbálták az ügetőhajtást, csak néhány név a fantasztikus névsorból: Kőbán Rita, Udvaros Dorottya, Verebes Linda, Árpa Attila, Ungvári Miklós, Fábry Sándor, Epres Attila, Józsa Imre, Balogh Gábor, Nemcsák Károly, László Boldizsár, Mészáros Árpád Zsolt, Csányi Sándor, Szabó Győző, Noszály Sándor, DJ Dominik, Pindroch Csaba, Piroch Gábor.

2017-ben is lesznek híres hajtóink, hogy pontosan kik, az hamarosan kiderül…

 

Programok

                      Versenyek

Buli

13:00

Kapunyitó

14:00-19:00 Ügetőversenyek

kiemelt futamok:

15:00 Színészek és sportolók hajtása

17:00 Lovaregyleti Díj

Retro Disco – DJ SMASH a fűtött bulisátorban

 Ingyenes gyerekprogramok: póni lovaglás, állatsimogató

19:15 Agárverseny
19:30

Tűzijáték

21:00

Kapuzárás

Honnan nézhetem a versenyeket?

A közönség kiszolgálását 3500 férőhelyes lelátó, 1000 fő befogadására alkalmas fogadó hall, 250 férőhelyes klimatizált Panoráma étterem, 600 fős fűtött bulisátor és az 50 férőhelyes Turf Szalon segíti.

A Panoráma étterembe és a Turf Szalonba előzetesen helyet kell foglalni.

Panoráma Étterem
Svédasztalos menü, ültetett ellátás és fogadási lehetőség a második emeleti fűtött étteremben.

Részletek…

 

 

Ablak melletti asztalnál 14.500 Ft
Nem ablak melletti asztalnál 11.500 Ft
Sétáló jegy 9.000 Ft
Gyermek jegy 6 és 13 év között 4.000 Ft

Turf Szalon
Elsősorban profi lóverseny látogatóknak ajánljuk, a földszinten, a fogadó hallból nyílik. Külön kasszák, monitorok, mosdók, Food Bar – avagy a svédasztal újragondolva – és korlátlan italfogyasztás kínálattal várjuk a törzsjátékosokat. A foglalás díja 25 ezer Ft/fő, ami tartalmaz 9000 Ft fogadási lehetőséget, welcome italt és falatkákat, Food Bar ebédet (14:45-17:30) és 6 órás korlátlan italfogyasztást (alkoholos és alkohol mentes italok rövidital kivételével 13:00-19:00 óráig)

Részletek…

További információ és helyfoglalás a etterem@kincsempark.hu e-mail címen.

Kiemelt támogató

Partnereink