/ by /   Kiemelt Ügető hír / 0 comments

Utrillo d’Amour könnyű győzelmét hozta a Baka Hendikep

 

Utrillo d’Amour (Nagyváry Andrea am.) nagyon hamar élre került és onnantól kezdve a többiek megközelíteni sem tudták, így gyakorlatilag végig vezetve nyerte a szezon leghosszabb távú versenyét, a Baka Hendikepet. Második helyre tréningtársa, Őszi Fény érkezett meg (Fazekas Imre), míg a dobogó alsó fokára Ruby Reeves (Mitja Slavic) állhatott fel.

I. futam – Gyúrós istálló Díja:

A favorit Unika Vik kezdett a legjobban, de Beatriz Galindo A.T, Trónörökös és Serafina Ketti is a fronthoz tartoztak. Super Tv Foto, Tesco Magic és Swarovski hibáztak és diszkvalifikálva lettek. Unika Vik megnyugtató előnnyel fordult az első egyenesre, Beatriz Galindo A.T., Trónörökös, Serafina Ketti és Üde Szépe ügettek mögötte. A túlsó oldalon indult el Timoko R.L. és pillanatok alatt a harmadik helyen találta magát, miközben Trónörökös is galoppozott és kiesett a versenyből. Unika Vik magabiztosan, start-cél győzelmet aratott. A második helyért volt küzdelem, Timoko R.L. az utolsó lépéseken átszaladt az elfáradt Beatriz Galindo A.T.-n.

Befutási sorrend: Unika Vik (6) – Timoko R.L. (9) – Beatriz Galindo A.T. (7)

Győztes idő: 18,2

II. futam – Gy + Gy istálló Díja – Nyeretlen Kétévesek Versenye:

Illetmény első csikója, Victory-Lease kezdett a legjobban, Violetta, Valentino és Villeneuve volt a további sorrend. Az első hibázó ló Vakarcs RG volt, majd a második kanyarban Valentino is galoppozott, őt is diszkvalifikálták. A túlsó oldalon Victory-Lease mellé felment Villeneuve, mögöttük Violetta helyezkedett és Wotan is közel volt. Victoria Top Secret indult el az utolsó 800 méteren hatalmas lendülettel, azonban durva hibát vétett. Villeneuve időközben átvette a vezetést a fáradó Victory-Lease-től. A befutóban Violetta került az élre, őt azonban kívülről megtámadta Wotan, aki végül a futamot is megnyerte. A harmadik helyért újra bejelentkezett Victory-Lease, Villeneuve azonban meg tudta tartani.

Befutási sorrend: Wotan (1) – Violetta (7) – Villeneuve (3)

Győztes idő: 23,1

III. futam – Kulik Farm Díja Hendikep:

Offenbach Bigi indult a legjobban, mögötte kettesfogatokba rendeződött a mezőny. Landlord és Harlynda, Saron és Alvena Quickly, Stone Capes Judy és Ördög Hegedűse, Naomi és Nacho Nico, Imperiál és Vamos Kemp sorrendben ügetett a mezőny a vezető ló mögött. A túlsó oldalon Harlynda ment fel Offenbach Bigi mellé és fej-fejt érték el elsőként a befutót is. Innen indult a küzdelem, mert többen is támadásba lendültek. A végén Alvena Quickly-nek sikerült megszereznie a győzelmet, a második helyre pedig célfotó volt Saron, Offenbach Bigi és Landlord között.

Befutási sorrend: Alvena Quickly (6) – Saron (2) – Offenbach Bigi (8)

Győztes idő: 20,4

IV. futam – Dr. Németh András Emlékverseny Hendikep: 

Zavaros startot követően Turandot Matto vállalta magára a vezetést, mellette Nichelino Di Re ügetett, majd Miki és Padova duója következett, az egész mezőny kettesfogatokba rendeződött. A túlsó oldalon Rosamundi indult el, mint a gyorsvonat és az utolsó 600 méteren már Turandot Matto mellett volt. Tárkány is támadásba lendült, azonban a befutóban elugrotta magát. Rosamundi vette át a vezetést, az utolsó métereken pedig Pozsony bontakozott ki és megnyerte a versenyt. A harmadik helyre célfotó volt Nichelino Di Re és Jonatán között.

Befutási sorrend: Pozsony (3) – Rosamundi (10) – Nichelino Di Re (7)

Győztes idő: 22,9

V. futam – Orosháza város Díja:

Lejelentés: 1 – Tonnyó!

Amazing Koks kezdett a legjobban, de hamar átvette tőle a vezetést Underpaid Hanover. A tribün előtti egyenesben Real Bee Power zárkózott feljebb, kettesfogatokba rendeződött a mezőny. A túlsó oldalon gyújtotta be a rakétákat a favorit, Romi Mms és az utolsó kanyar előtt sikerült is lecsuknia Underpaid Hanover-nek. Romi Mms rettentően magabiztos volt és favorithoz méltón nyerte  futamot, Amazing Koks és Orderly osztoztak a helyezéseken.

Befutási sorrend: Romi Mms (5) – Amazing Koks (4) – Orderly (7)

Győztes idő: 16,7

VI. futam – Orosházi Lovas Egyesület Díja:

Oklahoma Font volt a leggyorsabb az indítás után, ő állt élre. Passion Grif ment fel mellé, őket San Francisco és Titus Livius duója követte és Insa volt még a front tagja. Oklahoma Font biztos előnnyel érkezett a befutóra, ahol többen is megtámadták. A falon érkezett San Francisco, kívülről pedig Titus Livius. Insa a befutóban hibázott, Topáz Lady a start után, Tiko Time pedig verseny közben galoppozott.
Vizsgálat volt, változás nem történt!

Befutási sorrend: Oklahoma Font (3) – Titus Livius (5) – San Francisco (2)

Győztes idő: 20,0

VII. futam – Baka Hendikep: 

Elsőre sikeres volt az indítás. Utrillo d’Amour nagyon hamar ledolgozta térhátrányát és az első egyenesre már elsőként érkezett. Mögötte libasorban haladt a mezőny, miközben Örsöt jármódja miatt diszkvalifikálták. Utrillo d’Amour, Rolling Stones, Working Out, Ruby Reeves, Őszi Fény és Svéd barát sorrendben ügettek a lovak. Egy körrel a vége előtt indultak az első támadások, Working Out, Ruby Reeves és Őszi Fény zárkóztak feljebb. Utrillo d’Amour-t nem tudták megverni, fölényesen nyerte a futamot. Mögé feljött tréningtársa, Őszi Fény a második helyre, Ruby Reeves lett a harmadik.

Befutási sorrend: Utrillo d’Amour (2) – Őszi Fény (6) – Ruby Reeves (4)

Győztes idő: 24,0

VIII. futam – Horvát Dezső Emlékverseny – Amatőrverseny Hendikep:

Lejelentés: 4 – Reménység!

Norman 1-es startszámáról kezdett a legjobban, őt Louvre és Perfect kettőse követte, majd Sunny és Kazein, valamint Poéta és Noble Rose volt a további sorrend, a mezőnyt Tündér Szépe zárta. Utóbbi kivételével a többiek folyamatosan tömörödtek az utolsó kanyarhoz közeledve. Sunny-nak a befutóban lett útja a falon, aminek következtében el tudott menni Norman mellett, így a győzelmet is sikerült megszereznie. A harmadik helyen Louvre ért célba.

Befutási sorrend: Sunny (9) – Norman (1) – Louvre (2)

Győztes idő: 22,1

IX. futam – Trendy Hendikep:

Prsicilla vállalta magára a vezetést, miközben Sebastian Ketti és Kairo Sun hibáztak és kiestek a versenyből. Az első egyenesben Onyx M. átvette a vezetést Priscillától, akit Képzőművész és No Bi párosa követett és a favorit Nubia is megkezdte a zárkózást. A túlsó oldalon Sun City indult el a hátán Sebessel, aki elugrotta magát és kiesett a versenyből. Onyx M. még az élen ügetett amikor a mezőny a befutóra fordult, azonban Lardon nagyon könnyen ment el mellette és nyerte a futamot. Priscilla érkezett a második helyre, míg a gyengén kezdő Rutkai lett a harmadik.

Befutási sorrend: Lardon (11) – Priscilla (5) – Rutkai (9)

Győztes idő:22,3

SHARE THIS