/ by /   Kiemelt Galopp hír, SZAKMAI Galopp / 0 comments

Részvételi felhívás

a Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak

  1. évi Championátusára

A Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete (MGVTE) a magyar tenyésztésű angol telivér versenylovak részére, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával, „Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusa, 2017” elnevezésű versenyt ír ki a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete Díjáért.

A verseny összdíjazása 16 millió forint.

A verseny célja a 2017. évben 2, 3 és 4 éves korú, magyar tenyésztésű angol telivér versenylovak minősítése azok 2017. évi, a Kincsem Nemzeti Kft. hivatalos magyar versenyszervező által regisztrált (magyar és külföldi) galoppverseny-eredményei alapján.

A verseny megrendezésével a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete a magyarországi angol telivér tenyésztők által tenyésztett versenylovakat az éves eredményük alapján kívánja díjazni, a Földművelésügyi Minisztérium támogatása mellett.

A verseny értékelése a résztvevő lovak 2017. évi összesített, a hivatalos versenyszervező által regisztrált versenydíj-nyereménye alapján, kor, nemek és versenytáv típusok szerinti bontásban történik.

A Championátuson való részvétel részletes feltételeit az MGVTE honlapján (http://angolteliver.extra.hu/) megtekinthető versenykiírás tartalmazza.

A versenyen történő részvétel érdekében a ló lóútlevél szerinti tulajdonosának Nevezési Lapot kell kitöltenie, és a nevezést a Magyarországi Galopp Versenyló Tenyésztők Egyesülete részére megküldenie.

A Nevezési Lap letölthető az MGVTE honlapjáról, illetve az MGVTE irodájában átvehető.

A nevezés beküldésének címe: MGVTE Magyar Méneskönyv vezetése, 1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.

Nevezési határidő: 2017. július 4.

Hiánypótlási határidő: 2017. július 14.

Nevezés módosításának határideje: 2017. november 19.

A határidők túllépése a versenyben való részvételre jogvesztő hatályú.

A Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusában díjazott lovak után járó versenydíjat a Nevezési Lap szerint megjelölt lótulajdonos kapja.

A versenyben díjazott egyes lovak tulajdonosa a pénznyeremény mellett tiszteletdíjban is részesül, ünnepélyes díjátadás keretében. A díj átadására a 2017. évi galoppverseny-szezont követően, 2017. november végén kerül sor, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok bábolnai ménesének dísztermében.

A Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak Championátusának kategóriák szerinti pénzdíjazását a versenykiíráshoz tartozó „Díjtáblázat a Magyar Tenyésztésű Galopp Versenylovak 2017. évi Championátusára” tartalmazza.

További részletek: http://angolteliver.extra.hu/

SHARE THIS