/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Nyertes Kincsem+ TUTI taktikák

 

A népszerű Kincsem+ TUTI játékkal már többen lettek milliomosok Magyarországon. Megkérdeztük őket, mit tettek azért, hogy melléjük álljon a szerencse.
Egyik szerencsés nyertesünk több, mint 26 millió forintot nyert a Kincsem+ TUTI-val. Kiderült, hogy számára már nem volt ismeretlen a lóverseny világa.
Szinte rögtön a játék kezdetekor megvette az első Kincsem+ TUTI szelvényét, miután meghallotta a reklámban, hogy ezzel akár 300 millió forintos főnyereményre is szert tehet.
Megtudtuk, hogy hetente kétszer-háromszor játszik Lottót és Tippmixet, a nagynyeremény óta pedig mindig vesz Kincsem+ TUTI-t is. A gép folyamatosan keveri a lovakat, de a favoritok többször szerepelnek a szelvényen. Mindig 10 db TUTI szelvénnyel játszik egyszerre, mert így szerinte már elég jó esélye van arra, hogy nyerjen. Megosztotta velünk azt is, hogy a 26,6 milliós nyereménye mellett nyert már többször 10-30.000 forintot a TUTI-val. Ami szerinte jó a játékban, hogy minden nap lehet játszani. Kérdésünkre elmondta, hogy a nagy versenynapokon rendszeresen kint van a Kincsem Parkban. Szívesen játszik hagyományos lóversenyjátékokat, de ekkora nyereményt azokkal nem lehet nyerni. Jó ötletnek tartja, hogy bevezettük ezt a nagy jackpotos, egyszerű játékot.
Elárulta, hogy a nyereményéből lakást szeretne vásárolni a gyermekének.
Gratulálunk neki!

Most a nyeretlen szelvényekkel is lehet szerencséd! Legyen Tiéd egy Pompás Hétvége Párizsban!

SHARE THIS