/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Gyere, szurkolj és éld át Te is!

Jövő vasárnap jön a franciák legnagyobb ügetőversenye, a Prix d’ Amerique! Ez a futam az ügetőbajnokság záró versenye is egyben, január 28-án Vincennes-ban eldől, hogy a világ legjobb ügetői közül ki lesz az év bajnoka. A Grand Prix d’ Amerique-en pályára lépni igazi kiváltság még a legjobb képességű lovaknak is, ugyanis rendkívül nehéz versenyekben kell magukat kvalifikálniuk ahhoz, hogy starthoz álljanak az 1.000.000 eurora dotált futamban.

Szurkolj velünk egy hét múlva a világ legnagyobb ügetőversenyén és nyerd meg a 3 milliárd forintos Szuper Jackpotot vagy a 300 millió forint Külön Nyereményt!
Nézd a versenyt élőben a bet.lovi.hu oldalon, ha pedig regisztrálsz is, akkor 1000 forint bónt kapsz ajándékba a játékodhoz!
Részletek: https://lovifogadas.hu oldalon.

Grand Prix d’Amerique

Gyere, szurkolj és éld át Te is!Jövő vasárnap jön a franciák legnagyobb ügetőversenye, a Prix d' Amerique! Ez a futam az ügetőbajnokság záró versenye is egyben, január 28-án Vincennes-ban eldől, hogy a világ legjobb ügetői közül ki lesz az év bajnoka. A Grand Prix d' Amerique-en pályára lépni igazi kiváltság még a legjobb képességű lovaknak is, ugyanis rendkívül nehéz versenyekben kell magukat kvalifikálniuk ahhoz, hogy starthoz álljanak az 1.000.000 eurora dotált futamban.Szurkolj velünk egy hét múlva a világ legnagyobb ügetőversenyén és nyerd meg a 3 milliárd forintos Szuper Jackpotot vagy a 300 millió forint Külön Nyereményt!Nézd a versenyt élőben a bet.lovi.hu oldalon, ha pedig regisztrálsz is, akkor 1000 forint bónt kapsz ajándékba a játékodhoz!Részletek: https://lovifogadas.hu/2018/01/20/ajandek-1000-forint-fogadasi-bon-a-grand-prix-d-amerique-fogadasokra/

Közzétette: Kincsem Park – Nemzeti Lóverseny – 2018. január 21.

SHARE THIS