/ by /   Kiemelt Ügető hír / 0 comments

Timoeto nyerte a Cyrano Díjat

1. futam:

Lejelentés: Útszéli (10)
Kapitány vezetésével szinte a starttól kettesfogatokban haladt a mezőny egészen az utolsó kanyarig, ahol megindultak a támadások. A befutó Pinokkió és Timur küzdelmét hozta, célfotóban végül utóbbi győzött, a harmadik helyre Topmodell érkezett.

Befutási sorrend: Timur (12) – Pinokkió (7) – Topmodell (9)
Győztes idő: 21,6

2. futam

Longines ahogyan az várható volt tőle, start-célban nyerte a futamot. Rajta kívül két ló ért még célba, Ultimate Force a második helyen, Show Kronos a harmadikon. Üstökös az első kanyarban, Violetta a befutóban hibázott és esett ki a versenyből.

Befutási sorrend: Longines (5) – Ultimate Force (2) – Show Kronos (4)
Győztes idő: 17,1

3. futam

Vinifera M jött el legjobban az autótól, őt Zozo Bigi és Vadóc Gitta párosa követte, Winner Boy és Zsolti a béka tartoztak még a fronthoz. Vinifera M végig könnyen tartotta pozícióját és megnyerte a versenyt, a második helyről célfotó döntött Zozo Bigi és Vadóc Gitta között előbbi javára.

Befutási sorrend: Vinifera M (2) – Zozo Bigi (7) – Vadóc Gitta (1)
Győztes idő:22,4

4. futam

Lejelentés: Ügető Star (2)
Rocket Boy, Nacho Nico és Serafina Ketti hármasa viaskodott a vezető pozíció megszerzéséért, ami végül előbbinek sikerült, a másik két ló beült mögé. Overnight és Nemzetesúr volt a folytatás. Rocket Boy hozta a mezőnyt a befutóra is, ahol megindult Nacho Nico, Nemzetesúr és Overnight, de megverni egyikük sem tudta, ismét start-cél győzelem született.

Befutási sorrend: Rocket Boy (1) – Nacho Nico (3) – Nemzetesúr (7)
Győztes idő: 19,4

5. futam

Lejelentés: Asterix Evo (8)
Spartacus hibázott már a start előtt, kiesett a versenyből. Utódló és Uncatchable párosa indult a legjobban, Beatriz Galindo A.T. helyezkedett mögöttük, a mezőnyt Tiara Boss zárta. Az utolsó kanyarban indult el több támadás, Utódló azonban az egyenesre fordulva tudott még gyorsítani és bár a végére elfáradt, megnyerte a versenyt. Tiara Boss felszaladt a második helyre, a bronzért volt küzdelem, célfotó tudott csak dönteni.

Befutási sorrend: Utódló (2) – Tiara Boss (6) – Beatriz Galindo A. T. (3)
Győztes idő: 18,1

6. futam

Salihamidzic, Unique Vil, Szacharin, Timoteo, Trencsén sorrend alakult ki a start után, majd egy körrel a vége előtt kettesfogatokba rendeződött a mezőny. Az istállóegyenes végén Unique Vil átvette a vezetést, Timoteo indult az üldözésére és utóbbi a legjobbkor, pont a célban már előrébb volt. A harmadik helyet Trencsén szerezte meg.

Befutási sorrend: Timoteo (2) – Unique Vil (4) – Trencsén (5)
Győztes idő: 19,3

7. futam

Virna Lisi állt élre, de Ulrika M és Velocity is jól kezdtek. Ultimate Ugri hibázott az indítás után, diszkvalifikálták, akárcsak Vattacukrot. Virna Lisi mellett az istállóegyenesben már Velocity ügetett és őket is egy duó, Ulrika M ,valamint Valentino követte. A célegyenesben Valentino robbantott és megnyerte a futamot, Velocity lett a második, Virna Lisi a harmadik.

Befutási sorrend: Valentino (3) – Velocity (7) – Virna Lisi (6)

Győztes idő: 20,4

8. futam

Magiszter és Padova kettőse lőtt ki a startnál, utóbbi végül megszerezte a vezetést. Magic Bucks ment fel mellé az egyenesben, majd a vezetést is átvette, nyomában Victoria Top Secret ügetett. Az istálló oldali egyenesben már az AMMA istálló kancája volt elöl. Victoria Top Secret-et Sóvirág támadta meg a befutóban és sikerült is megvernie, a harmadik hely Renoir Lag zsákmánya lett.

Befutási sorrend: Sóvirág (6) – Victoria Top Secret (4) – Renoir Lag (7)
Győztes idő: 18,9

SHARE THIS