Június 30. (szombat):
Asztalokat az előfoglalás sorrendjében biztosítjuk Vendégeink számára.
Az előfoglalás díja 2.500 Ft / fő
Az előfoglalás a következő tételeket tartalmazza:
– Belépő karszalagot
– Frissítő italt vagy aperitifet
– Welcome falatkát (Francia vidéki pástétom – sertésmáj, sertéslapocka, csirkemáj vagdaltszerűen tálalva aranymazsolás hagymalekvárral)
– Kényelmes helyet a Panoráma étteremben
Továbbiakban bővített hétvégi ajánlattal és a’la carte étlap kínálatunkkal várjuk kedves Vendégeinket.
Július 1.( vasárnap):
Asztalokat az előfoglalás sorrendjében biztosítjuk Vendégeink számára.
Foglalható kategóriák:
Kiemelt hely, közvetlen rálátás a versenypályára.
Az előfoglalás díja 14.500 Ft / fő
Nem kiemelt hely, ülve a versenypálya bizonyos szakaszai nem láthatóak.
Az előfoglalás díja 11.500 Ft / fő
Sétáló jegy, az étteremben elhelyezett könyöklők körüli állóhely biztosított.
Az előfoglalás díja 8.500 Ft / fő
Minden kategóriában az előfoglalás a következő tételeket tartalmazza:
– Belépő karszalagot
– Welcome sós falatokat
– Korlátlan svédasztalos fogyasztást 15:00-től – 19:00-ig
– Korlátlan italfogyasztást 13:30-tól – 19:00-ig
(a korlátlan italcsomag nem tartalmazza a rövidital kínálatot)
– Kényelmes helyet a Panoráma étteremben
A részletes kínálattal és foglalással kapcsolatos kérdésekben Balla József étteremvezető készséggel áll szíves rendelkezésükre.
Balla József
email: etterem@kincsempark.hu
telefonszám: +36 20 295 6125
Sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját a Derby Fesztivál idején!”
2018 július 1. vasárnap, Derby Fesztivál menü ajánlat
ELŐÉTELEK
Kacsamáj terrin áfonyával
Érlelt hátszín salsával
Padlizsánkrém friss házi kenyérrel
LEVESEK
Hideg mangó krémleves
Citromos bárány ragú leves
SALÁTÁK
Csirkés Caesar saláta
Nizza tonhal saláta
Uborkás dinnye saláta mentával
FŐÉTELEK
Parajos csirkemell filé illatos jázmin rizzsel
Pikáns sertéssült almás steak burgonyával
Gazdag marha burguignon favágó galuskával
Bazsalikom pestos házi tészta aszalt paradicsommal
DESSZERTEK
Csíkos csoki torta
Tiramisu szelet
Panna cotta eper raguval