/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Folytatódik a szezon a Kincsem Parkban

szombaton ügető, vasárnap galopp és agár versenyek

Július 21-én szombaton 14:00 órakor újra nyitja kapuit a Kincsem Park. Kilenc izgalmas ügetőverseny lesz a budapesti lóversenypályán. A napi főverseny a Ceres Díj lesz 17:30-kor, hét résztvevővel. Az esélyek alapján Unreal Boss (5), Uránia RG (2) és Trencsén (2) küzdhetnek a győzelemért. A nap szenzációja, hogy starthoz áll a mind a nyolc versenyét megnyerő Longines is. A négyéves kanca a második futamban lép pályára ezúttal Fazekas Andreával.

Vasárnap kilenc galopp és három agárverseny várja a közönséget a Kincsem Parkban. A napi főverseny a Bérczy Károly Emlékverseny lesz 17:00-kor, kilenc indulóval. A papírforma Eskandar (1), Bubi Pata (6) és az egykori Derby nyerő Kilword (2) küzdelmét ígéri. A versenynapon a kétévesek is szerephez jutnak, az ő versenyükben Morgenstern (6) lehet a favorit.
A versenynap második felében jönnek az agarak is. A szereposztás kitűnő, Deadshot és Booksy ismét találkozik, de Daren és Deep Night, valamint Virginia és Chili összecsapása is nagyon versenynek ígérkezik.

SHARE THIS