/ by /   FoodTruck, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Megvannak a galopp nevezések a Food Truck Show-ra

A Nemzetközi Lóverseny és Food Truck Show harmadik napján szeptember 9-én vasárnap rendezik a galopp nagydíjakat a Kincsem Parkban. A 2400 méteres Kincsem Díjra 14 lovat neveztek. A hazai élvonal mellett, a cseh Autor, a szlovák Kilword, Portorikos és Zoriana nevét találjuk. A nevezettek között a derbynyerő Esti fény és harmadik helyett Wildfogel mellett, ott van az évjárat egyik legjobb kancája Medyna, a Kisbér Díj nyerő és a Nemzeti Galopp Ligát jelenleg vezető Sárkányfű, valamint a Millenniumi Díj győztes Rosenfire is.Az 1600 méteres Aperianov Zakariás Emlékverseny és Imperiál Díjra 9 nevezés érkezett. A mezőnyben kiemelkedő esélyt képvisel az idén minden versenyét megnyerő rutinos Silent Blessing. A favorit mögött viszont nagyon közel vannak egymáshoz a lovak.
A nap sprintfutamában a teljes hazai élmezőny szerephez juthat. A 8 beírt ló közül Tour To Paris kiemelkedni látszik, de Duce, Fire for Goga, Night for Overdose és Pikk Dáma is képes lehet a döntős szereplésre.
A hazai tenyésztésű háromévesek 2400 méteres versenyében 12 telivér nevét találjuk. A világhírű Overdose lányai, Aurora Borealis, Misty Dose és Rose Fire mellett, az Alagi Díj nyerő Csalán, Stanford és Summer Story is figyelmet érdemel.
Az állvamaradás augusztus 21-én lesz, akkor derül ki, hogy bővülni vagy szűkülni fog a nevezettek listája.

SHARE THIS