/ by /   Kiemelt egyéb hír, Kiemelt Ügető hír / 0 comments

Ügető Liga futamok szombaton

Három ügető nagydíjat, ezen belül kettő Nemzeti Ügető Liga futamot rendez a Kincsem Park szombat délután. 15:30-kor kezdődő Kanca Díjat az idei Magyar Ügetőderby visszavágójának is nevezhetjük, hiszen starthoz áll a kékszalag győztes Veronica Fling és a mögötte második helyen végző White Lady. Kettőjük csatájához Violetta és Victoria Top Secret csatlakozhat.
Az első Liga futamban az Ötévesek Nagydíjában hat pályázó indul 17:30-kor. Itt a 2017-es esztendő derbynyerője Úrilány R a legjobb esély Veljko Mazsittyal, de az extra hosszú 3000 méteres táv, valamint Übü király és Uránia RG kellemetlen perceket okozhat számára.
A versenynap záró futama a Háromévesek Nagydíja 18:30-kor kezdődik. Ebben a Liga futamban nyolc lovat adtak indulónak a trénerek. A legjobb esélyt a szerb tréningből futó Zanebono képviseli, aki a Derby Fesztiválon már megverte ezt a mezőnyt a gróf Esterházy Miklós Móric Emlékversenyben. Legnagyobb riválisa Zapato lehet, akinek most sokkal kedvezőbb a startszáma, mint legutóbb. A játékosok számára a 300.000 forint TÉT jackpot további izgalmakat ígér.
A tízfutamos versenynapra a belépés díjtalan!

SHARE THIS