/ by /   Kiemelt Ügető hír, Uncategorized @hu / 0 comments

Longines továbbra is veretlen

Folytatta sikerszériáját Longines, a német import tizedik versenyét követően is őrzi hibátlan mutatóját. A 2500 méteres Pécs Díjban Horváth György hajtotta a négyéves kancát, aki ezúttal is magabiztos volt és könnyedén verte ellenfeleit.

Szép versenyt, izgalmas küzdelmet hozott a szombat délutáni ügető főfutama, a Nardus Díj. Sokáig a Derbyben harmadik Vital RG valamint Titán Ville látszott az élen, de az utolsó fordulóban nagyon rájuk szaladtak a többiek és a befutóban meg is előzték őket. A legerősebb a múlt héten, az Ötévesek Nagydíjában galoppozó Uránia RG volt, az Ötösbefutó istálló kancája látványos hajrával szaladt át mindenkin, megelőzve többek között a dobogós helyeken osztozó tréningtársakat, Trencsént és Szacharint.

A délután másik hőse Csordás Emil volt, a rutinos idomárhajtó háromszor ült sulkyba és mindháromszor győztesként fordulhatott vissza a futamokat követően. Első ízben Gigant Wings, majd pedig Zóna és VAQU. Em. Q. volt a társa, így a nap végén mesterhármast könyvelhetett el.

SHARE THIS