/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Lássuk az esélyeket: FEGAT Férfi Amatőrhajtó Európa-bajnokság

Kedden sorsoltak a FEGAT futamokra, már tudjuk, hogy ki melyik lovakat fogja hajtani szeptember 7-én pénteken és 8-án szombaton. A versenyzők két nap alatt, öt futamban mérik össze tudásukat. Az egyenlő esélyek érdekében mindenki kapott esélyes és kevésbé esélyes lovakat.
Az előzetes elemzések alapján pénteken az 1. futamban Ottey Boss (6) Piet van Pollaerttel (BEL) képviseli a legjobb esélyt. A magyar versenyző, Gyolai Zoltán Sensation (1) sulkyjában és Bartolome Salas Cabrer(ESP) White Plains (13) kocsijában dobogós esély.
A pénteki második futamban Roar Hop (NOR) és She’s Vivienne (1) haladhatnak át elsőként a célvonalon a papírforma alapján. A Etienne Massonnet SUI) és Vakarcs RG (12), valamint az Filippo Monti (ITA) és Tengelic (10) komoly figyelmet érdemelnek.
Szombaton három futammal folytatódik a küzdelem. Az első etapban a Christoph Pellander (GER) – Sziklaszirt (4), Niclas Benzon (SWE) – Pozsony (10) és Christian Nissen (DEN) – Trendy Girl (8) lehetnek a befutók.
A második futam esélyesei: Filippo Monti (ITA) – Beatriz Galindo A.T (7) – Piet van Pollaert (BEL) – Tequila Hush (4) és Bartalome Salas Cabrer (ESP) – Primusz (2).
Az utolsó futamban pedig Christian Nissen (DEN) és Szacharin (7) lehetnek a favoritok, de a Veli-Matti Kangasluoma (FIN) – Bimbo de Chenu (6) és az Evgeniy Karnaukhov (RUS) – Asterix Evo (3) párosok is remek esélyt képviselnek.
A futamok szeptember 7-én pénteken és szeptember 8-án lesznek a VIII.Food Truck Show Budapest rendezvény alatt a Kincsem Parkban.
Gyere ki Te is és nézd meg élőben!

SHARE THIS