/ by /   Kiemelt Galopp hír / 0 comments

Adománygyűjtés Pető Sándor gyógykezelésére

A Kincsem Nemzeti Kft. adománygyűjtést szervez Pető Sándor galopp idomár gyógykezelésére. A kiváló idomár egy hónappal ezelőtt egy galopp tréning során súlyos gerinc és nyaksérülést szenvedett, több életmentő műtéten esett át. A rehabilitációja a tervek szerint hosszú időt vesz még igénybe.

Műtéteire irányított véradást szerveztünk (Pető Sándor (A+ vércsoport), TAJ szám: 029466597, születési hely és idő: Budapest, 1970. június 21. kezelés helye: Péterfy Sándor utcai Kórház, urológiai osztály, Péterfy Sándor utca 14. orvos: dr. Sülecz István – 061-3211-910/1134 v. 1350 mellék)

Kérünk minden lóversenyrajongót, aki teheti anyagilag is járuljon hozzá a rehabilitációhoz. Az adománygyűjtő doboz versenynapon november 4-én vasárnap a mázsaház előtt lesz felállítva. Átutalásra is van lehetőség a tréner 11773140-06034607-es számlaszámára. A közleményben kérjük feltüntetni, hogy Pető Sándor gyógykezelésére.

A súlyos baleset egy emberként fogta össze a galoppszakmát. Az elmúlt napokban nagyon sok tréner, lovas, tulajdonos, lóversenyrajongó, és a versenyszervezésben dolgozó kolléga adott vért és biztosította támogatásáról a családot.

Három tulajdonos nagyon komoly felajánlást tett. A versenyszervező a szezon elején 1.800.000 forint keretösszeget ajánlott fel azon tulajdonosok számára, akiknek kétévesei sikeres kvalifikációt tesznek. A lehetőséggel három tulajdonos, tulajdonosi kör élt:
Lili – ABOVO GROUP Bodnár András, Bíró Zsolt, Szatlóczky Zoltán
Fit To Fly – Böröcz József
Black Fire DL – Domján Lajos, Hanna Juranková, Balatoni Tímea.


E tulajdonosok a lovaik által megnyert 600.000 – 600.000 – 600.000 forint kvalifikációs prémium jelentős részét ajánlották fel a három gyermekes idomár gyógykezelésére. Nagyon szépen köszönjük ezt az önzetlen támogatást!

A Kincsem Park a három tulajdonos által felajánlott összeget további 1 millió forinttal egészíti ki.
Pető Sándor állapotáról a Turfban és a Kincsem Park Facebook oldalán folyamatosan beszámolunk. Köszönjük szépen mindenki segítségét!

Kincsem Nemzeti Kft. és a Pető család

SHARE THIS