/ by /   Kiemelt egyéb hír / 0 comments

A galoppsport vagy az agarak szerelmese vagy? Akkor vasárnap a Kincsem Parkban a helyed!

Kincsem Park – 2018. 11. 11 – vasárnap – 11:30 – 15:45

Vasárnap nyolc izgalmas galoppversennyel és két fergeteges agárfutammal vár a Kincsem Park. A futamokban fogadhatsz a kedvenc lovaidra és agaraidra, illetve Kincsem+ játékunk szelvényét is megveheted pénztárainknál, amivel akár 300 + 300 millió forintot is nyerhetsz!
A vasárnapi ebédre se legyen gondod, Panoráma Éttermünk megújult, őszi étlappal vár, illetve a büfé széles választékából is biztosan jól fogsz lakni.

A napi főverseny a Lóversenyzést Felügyelő Biztosság Díja lesz 14:30-kor, hat résztvevővel a startnál. Wizardess (3) a legesélyesebb a győzelemre, de Culdaff (2) és Blokád (5) is dobogóra állhatnak.
A 100.000 forint jackpot nyeremény is ebben a futamban kerül kifizetésre.

Két izgalmas agárfutamban is szurkolhatunk kedvenceinknek. A Star Approach Díjban Don Juan (3), Booksy (5) és Cody(1), az Autumn Panache Díjban pedig Honey (5), Chili (3) és Jango (4) állhatnak dobogóra.

A nap nyerője a hároméves From Bere. A francia import a negyedik futamban áll starthoz, első hazai versenyében rögtön kiváló formát igazolt és egy nagydíjban állt dobogóra. Ebben a népes mezőnyben is komoly esélyesnek tűnik, ezt az osztályt is kipipálhatja.

SHARE THIS