/ by /   Kiemelt egyéb hír, Ügetőszilveszter / 0 comments

Ügetőszilveszter a Hír TV-n

Húszezernél is több látogatót vártak az ügetőszilveszterre a Kincsem Parkba

A népszerű budapesti sportrendezvényen az ügető- és agárversenyeken kívül családi programok és diszkósátor is várta a résztvevőket.

A lóverseny a szerencsejátékok doyenje, amely egész évben népszerű, de szilveszterkor még azok is szerencsét próbálnak, akik év közben nem járnak az ügetőre.

Lisa Angliából érkezett a családjával. Budapesten töltik a szilvesztert, férjével és három lányával jó hangulatú családi programot kerestek. Ezért választották a Kincsem Parkot az év utolsó délutánjára.

„Eddig csak otthon voltunk ügetőversenyen, szerettük volna kipróbálni a családdal a budapestit is. Jól érezzük magunkat és izgatottan várjuk a futamokat, természetesen bízunk abban, hogy nyerünk is” – fogalmazott.

Tavaly már több mint 20 ezren látogattak ki a Kincsem Parkba, idén még ennél is több lehet a létszám nap végén. „Nagyon sok újonc van, és nagyon sok visszatérő vendég van, aki egy évben egyszer jár lóversenyre, és az ilyenkor az ügetőszilveszter délután” – mondta Pécsi István, a Kincsem Nemzeti Kft. ügyvezető igazgatója.

Budapest legnagyobb szabadtéri sporteseménye, a Kincsem Park leglátogatottabb versenynapja az Ügetőszilveszter, amelyet először 1999-ben rendezték meg.

Forrás: hirtv.hu

SHARE THIS