/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Remekbe szabott hétvége Zágrábban!

Fantasztikus napot zárt a Horvátországba látogató magyar különítmény, hiszen minden versenyt magyarok nyertek. A nap nyitófutamában a lengyel tenyésztésű Etna-val Kriskó Norbertnek sikerült hazaérnie, igaz Etna horvát színekben versenyzett, de zsokénk révén itt is megvolt a hazai kötődés. A négy futamos versenynapon Maronka Gábor idomítottjai vitték a prímet, hiszen a pakonyi csapat minden versenyt megnyert, ahol csak elindultak.

A nap második futamában az 1200 méteres négylovas csapatban From Bere és Jozef Parigál arattak sikert, mögöttük Mr Dagon és ifj. Kozma István második, Crime Fighter és Milos Milojevic pedig a harmadik helyen végzett.

A harmadik állomás az 1400 méteres négylovas verseny volt, ahol szintén Jozef Parigál vitte a prímet, La Luka nyergében, mögöttük Queen of Song (Milos Milojevic) és Misty (Kriskó Norbert) érkeztek meg a dobogóra.

A versenynap záró futama Wizardess sikerét hozta, lovasa az immáron mesterhármast lovagló Jozef Parigál volt, mögöttük a két horvát ló Amor At (ifj. Kozma István) és Veni Vici (Milos Milojevic) volt a sorrend.

A hivatalos eredmények és további képek a versenynapról elérhetőek az alábbi linken!

Varga Áron

fotók: facebook, Marko Blazevic

SHARE THIS