/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Vélemények a Batthyány-Hunyady Díjról

Sárkányfű (6) a 2018-as Batthyány-Hunyady Díj győztese

Hajdi Lajos

Mágnás kiváló időben teljesítette a próbagalopp szintidejét, ezt egy komoly munkának lehet felfogni. Klasszis lóként vonult be a köztudatba, remélem sikerül visszatérnie a régi formájához. Kondíciómunkákkal készítettük és bízunk a legjobbakban.

Zala Csaba

Bíborhajnal mindenkori lovasával, NagyTamással fog indulni, most kerül össze a legjobbakkal. Szerintem már elsőre jól ment, talán más taktikával vele is odaérhetünk a dobogóra. Sok erős ló van a mezőnyben, amelyek hasonló képességűek, úgy gondolom a táv mindenképpen kedvezhet nekünk.

Sárkányfűnek gyors versenye volt két hete Pozsonyban, és a kis kerületű pálya sem igazán tetszett neki, ennek ellenére szerettem volna, ha fut egyet gyepen, mielőtt itt összevetjük a legjobbakkal. Tavaly sikerrel jártunk itt, idén sokkal erősebb mezőny jött össze, ennek ellenére bízunk benne, hogy Goran Mesetovic kezében ismét eredményes lehet.

Csupor Ferenc

Capitaine Fregate mindig jól teljesít, ezt az eddigi eredményei is igazolják, hiszen sosem futott még pénzdíj nélkül. Az utolsó versenyekor kellett volna még egy-két erősebb munka, hogy igazán bele tudjon lendülni, viszont ebből a szereplésből is komolyan profitáltunk. Bízom tisztes helytállásunkban.

Kovács-Bakos Szilvia

Csalán jó formában tért vissza a pihenésből, sokat erősödött, zárómunkát megy még kedden, utána frissen tartottuk.

Song Little Song is sokat fejlődött, tavaly kisebb pataproblémával küszködött, melyet szerencsére sikerült orvosolni. Mindkét lovunkkal a Millenniumi Díjra készülünk, így a hétvégi szereplésre felhozó versenyként tekintünk. Mindketten jobbak gyep pályán, és hosszabb távon, szerencsére jó munkák után állnak starthoz.

Maronka Gábor

Wizardess a Káposztásmegyeri Díjban futott szintetikuson, nem voltam elégedett a teljesítményével. Később Zágrábban már egészen máshogy viselkedett, gyepen sokkal meggyőzőbb volt, úgy érzem most sikerült őt topformába hozni.

Medyna-nak kellett egy futás, ezért próbáltam ki a pozsonyi gyep pályán, de a külföldi szereplés egy számomra is nehezen értékelhető versenyt hozott. Ennek ellenére nagyon jót tett neki a futás, így mindkét lovamat a döntőbe várom.

Varga Áron

fotó: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS