/ by /   Friss hírek / 0 comments

Új lószállítóval az Európa-bajnokságra

Jövő héten május 17-19. között rendezi meg a Kincsem Nemzeti Kft. a nemzetközi military versenyt, mely évek óta a legrangosabb lovastusa esemény hazánkban. Az idén még inkább érdemes lesz kilátogatni a szombati terepversenyre, mert 11 ország 117 lova indul a fantasztikus terepugrásokon.
A versenyre a hazai élvonal mellett sok ezer kilométerről érkeznek lovasok, akik számára a kiváló talajadottság mellett a legfontosabb a megfelelő és a legbiztonságosabb lószállító kiválasztása. A tavalyi alagi verseny legeredményesebb magyar versenyzője, Tuska Péter a versenyre és a nyár végi Európa -bajnokságra már az új lószállítójával érkezik.

Egyre több Cheval Liberté utánfutót lehet látni a hazai lovasversenyeken és a Kincsem Parkban. Mi lehet ennek az oka? – kérdeztük Sáfrán Gábor forgalmazót
-A francia Cheval Liberté több évtizede gyárt lószállítóutánfutókat. A lószállító gyártása többszörös szakértelem kombinációjának az eredménye, melyhez hozzájárul a modern technológia. A Cheval Liberté ereje alapvetően a termelő eszközök és alkatrészek szigorú megválasztásában rejlik.
Európa szerte, több mint 100 márkaképviselet juttatja el a lovas társadalom tagjainak a Cheval Liberté utánfutóit. Magyarországon több száz lovas gondolta már úgy: -ha lószállítóutánfutó akkor Cheval Liberté Kecskemét.

Mitől jobbak Önök a konkurensek hasonló termékeitől?
Ezzel és még számtalan más kérdéssel gyakran találkozunk: Mit jelent a valóban biztonságos lószállítás? Mekkora rizikót vállal egy lovas aki felvezeti lovát egy ismeretlen előéletű akár több évtizedes kort megélt használt utánfutóra? Mennyi pénzt spórol a szemnek jó állapotban látszó, ám a valóságban korrodált vásárlásával? Halljuk a rémisztő történeteket ügyfeleinktől, ilyen és ehhez hasonlatos esetekről. Arról nem beszélve, milyen élmény lovunknak a csörgő, zörgő, csattogó utánfutóban, adott esetben több száz km-t utazni.
9 éve látjuk el Cheval Liberté magyarországi márkaképviseleti feladatát. Utánfutóink képviselik a profizmust, a biztonságot, a minőséget, a szépséget és a kényelmet.
Akik eljönnek hozzánk és szétnéznek udvarunkon azt látják, hogy a legkülönbözőbb lovas igényre tudunk megfelelő kialakítású utánfutót ajánlani. Így történt Tuska Péter military lovas látogatása során is.

Miért választotta ezt a típust a lovas?
Péter márciusban keresett fel minket. Elmondása szerint hosszas keresgélés követően a Cheval Liberté utánfutója tűnt a legjobb ár-érték arányú lószállítónak. Mikor meglátogatott minket és körbe nézett telephelyünkön nem volt kérdés; jól döntött. Péter, mint lovastusa válogatott versenyző egy-egy idényben belföldön és külföldön egyaránt sok ezer kilométert tesz meg lovaival. Érthetően nagyon fontosnak találja, hogy hű társát milyen hatások érik az utánfutóban. – Legjobb lovam, Ben Bendegúzt egész évben a nagy versenyre történő felkészülés okán a legnagyobb biztonságban szeretném szállítani. Egyre jobb és egyre távolabbi versenyekre jutunk el, idén a fő cél a németországi Európa-bajnokság. Ilyen szintű lovam csak egy van, mindent el szeretnék követni a biztonsága érdekében – veszi át a szót a lovas.
A Cheval Liberté hitvallása a biztonság, kezdve a felfüggesztéstől a tetőablakig. Bendegúz kényelmes utazását az alacsonyított alváz és a Pullman II felfüggesztés garantálja. A tartósságot pedig az alufelépítmény és alumínium padlóra ragasztott gumiszőnyeg biztosítja. Ezek összessége adja a biztonságot, nem beszélve az antipánik rendszerről, a minőségi kapcsolófejről és fékről.
Nem utolsó sorban, a Gold One lószállítóutánfutó küllemével magára vonja figyelmet, ezt Péter arca rögtön alátámasztotta, mikor megpillantotta. Nem volt szükség sok szóra, mindketten tudtuk, evvel a szerelvénnyel büszkén megjelenhet a Felnőtt Európa- bajnokságon.

E beszélgetésből az derül ki számomra, hogy ez a kapcsolat talán több, mint egy eladó vevő között kialakult viszony.
Péter eddigi sikerei, elszántsága és alázata, további szép karrierre enged következtetni bennünket. Szívesen támogatunk lehetőségeinkhez mérten egy ilyen fiatal tehetséget, aki nem csak beszél az eredményekről, hanem következetesen és szorgalmasan azért dolgozik, hogy ezek a sikerek megvalósuljanak.
Számunkra jó visszaigazolás volt látni azt a boldogságot és megnyugvást Péter arcán, amit Gold One utánfutó modern megjelenésével, biztonságos és minőségi felépítményével biztosít.

SHARE THIS