/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Magyarok külföldön eredmények videókkal!

Vasárnap két „Álmodó-s” telivér képviselte hazánkat a milánói San Siro versenypályán. Ezúttal nem voltunk annyira szerencsések, mégis tisztes és eredményes helytállásokról számolhatunk be.

Az újonc Centa a Premio Stresa-ban kezdte meg karrierjét, méghozzá igazán meggyőző stílusban. A látottak és a lovas Salvatore Sulas elmondása szerint is igazi versenylóként viselkedett, és mindössze a verseny utolsó 100 métere okozott egy kisebb nehézséget a számára, de még így is szép 5. helyet sikerült szereznie. Kíváncsian várjuk visszatérését, érdemes megjegyezni ezt a nevet, hiszen nagy valószínűséggel a visszatéréskor még erősebb és Rutinosabb Centa-t láthatunk majd.

Egy futammal később Dante’s Peak a Listed kategóriába sorolt Premio Bersaglio-ban közeli hatodik helyen zárt, szerencsésebb versenyben még jobb eredményt is elérhetett volna. A menedzsment rendkívül elégedett volt Dante’s Peak teljesítményével, elmondásuk szerint a talaj túlságosan keménynek bizonyult számára, ez okozhatta, hogy nem tudott még jobb eredményt elérni.

A futamokról készült videók és eredmények az alábbi linken érhetők el!

Záhonyi Vanessza hatodik lett a Francia Kancadíj napján Chantilly-ban! A 2000 méteres CHPT du Monde Longines Fegentri – Prix Reine Marie-Amelie Longines-ben hatalmas mezőnyében nem volt egyszerű a helyezkedés, a remek esélyű Truffle előtt többen kereszteztek a befutóban. A lovashölgy elmondása szerint várásra kellett lovagolnia társát, és Truffle remekül újított is a befutóban, ugyanakkor a 16 lovas mezőnyben nem mindig könnyű utat találni, valamint a versenytársak is többször billentették ki a párost az egyensúlyából, így újra és újra kellett kezdeni az akciókat, ugyanakkor még így is nagy dolog Chantilly-ban az élmezőnyben végezni!

Valamennyi szereplőnek gratulálunk az eredményekhez!

A futamokról készült videók és eredmények az alábbi linken érhetők el! (A FranceGalop-on egy ingyenes regisztráció után valamennyi video megtekinthető)

fotó: dr. Kovács Gábor és Alexis Teisserie

SHARE THIS