/ by /   Derby Fesztivál, Friss hírek, Kiemelt egyéb hír / 0 comments

Divatbemutató vasárnap

A Divat és Derby Fesztivál harmadik napján, június 30-án vasárnap két alkalommal és láthatnak divatbemutatót a Kincsem Parkban, 14:10-kor és 15:45-kor a pálya és a tribün között felállított kifutón.

Divatbemutatót láthatnak vasárnap 14.10 és 15.45 órakor a Derby fesztiválra látogatók Hajnalka Tórizs Head Couture szervezésében.
Tórizs Hajnalka több évtizede készít fejdíszeket, önálló márkaként 2018-ban debütált nagy sikerrel saját bemutatókkal, számos exkluzív eseményen. Alkotásait számos híresség viselte és viseli azóta. Kreációi az elegancia és a kézművesség fúziójából születnek. Antik horgolt csipkéből készült alkotások és a modern letisztult félkalapok, fejdíszek jellemzik. Folyamatosan kutatja az új anyagokban rejlő lehetőségeket, újra gondolva, újra hasznosítva azokat.
Igényesen kialakított fejfedői egyediek, mindegyikből csak egy darabot készít.
Segít megtalálni a személyiségedhez és az alkalomhoz legjobban illő „fejékszert”, ahogy Karafiáth Orsolya költőnő nevezi alkotásait.
Hajnalka fejékszereit az Art’z Modell Divatház iparművészek által tervezett ruháiba öltöztetett modellek viselik vasárnap a Derby Fesztiválon .

Hajnalka Tórizs Head Couture – legyen élmény minden alkalom amikor viseled!

SHARE THIS