/ by /   A nap híre, E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Tour To Paris Deauville-ban fut pénteken

Sprinterklasszisunk, Tour To Paris újra starthoz áll Franciaországban, ezúttal a deauville-i pályán láthatjuk majd versenyezni, augusztus 2-án pénteken, a Prix d’Hudimesnil-ben.

Az I. osztályba sorolt 1300 méteres sprintversenyt szintetikus felületen (PSF) rendezik meg, a szervező négyéves és idősebb lovaknak biztosít lehetőséget. Az alapteher 57 kg a mének számára, a kancák a szokásos 1,5 kg-os engedményüket levehetik (kortól függetlenül), emellett az I. osztályt nyert lovakat, illetve a Listed szinten helyezett telivéreket pönalizálják, 1,5 kg többlettel, több I. osztályú elsőség vagy Group versenyben elért helyezésért pedig 3 kg plusz teher jár, így Tour To Paris a Class I. siker révén 58,5 kg-mal indulhat.

A verseny jelenlegi állása szerint még 12 ló nevezése olvasható a France-Galop honlapján, ez a start időpontjáig még változhat, hiszen az állvamaradás és a lovasítás is későbbre várható. Hamarosan bővebben is írunk a már kilovasított versenyzőkről, az már azonban most is látszik, hogy több nagy istálló is képviseltetheti magát. Gerard Augustin-Normand és Jean-Cloud Rouget csapata Roncey-val-, a Godolphin és André Fabre Deemster-el, a Leram S.R.O. és Vaclav Luka Troizlet-vel, az LG Bloodstock és Cristophe Ferland Rimini-vel a németek pedig a The Dutch Master Stables és L.Van der Meulen színeiben Bolt Phantom-al és Misty Birnam-el készülnek a pénteki eseményre.

A fejleményekkel hamarosan jelentkezünk!

A nevezettek listája itt olvasható.

Varga Áron

SHARE THIS