Magyarok külföldön

Nancho Group 3-ban indul Baden-Baden-ben. A Nemzeti Galopp Liga győztese idén fantasztikus szezont produkált, szinte minden jelentős nagyversenyt megnyert, melyben elindult, így nem csoda, hogy Maronka Gábor szeretné próbára tenni gondozottját egy ilyen rangos meetint-en. A tegnap óta tartó Sales & Racing Festival keretprogramjaként a szervező minden évben rangos futamokat ír ki az árverés hétvégéjén, így szombaton és vasárnap is komoly mérkőzéseket láthatnak az érdeklődők. Vasárnap a 8. futam, azaz a Baden-Württemberg-Trophy – Le Defi du Galop-ban hét kiváló versenyló feszül majd egymásnak, köztük Nancho is, aki az esélyesek közt léphet majd pályára. A hétlovas társaságban háromévesek és idősebbek futnak együtt köztük a Group 2-3 győztes Itobo (M. Cadeddu), a hasonló versenyekben helyezett Be My Sheriff és a Group 1-et is megjárt Akribie (M. Klug) számítanak a magyar ló legnagyobb ellenfeleinek. 

Nancho mellett ezen a hétvégén is több magyar reménység utazik külföldre, szombaton Zágrábban léphet pályára Thunderstruck (Nagy Tamás), Summer Bilberry (ifj. Kozma István) és Kostjukov (Nagy Tamás).

Vasárnap Pozsonyban áll starthoz az Álmodó istálló reménysége, Crushing Power, aki az 1200 méteres Memoriál RNDr. Juraja Gressnera-ban. A II. kategóriás versenyben Gentleman Jack, Akbulat és Miss Trout mellett Crushinh Power kiváló esélyt képvisel, kiváló szériája révén akár a triplázása is elképzelhető.

Valamennyi indulónknak sok sikert kívánunk!

SHARE THIS