/ by /   Friss hírek, Hazai ügető hírek / 0 comments

Ügetőstatisztikák

Még bő két hónap van hátra az idei ügetőszezonból, így érdemes áttekinteni a statisztikákat. A lovaknál a két legjobb négyéves áll a lista élén. Zsenerőz a Liga nyerő kiemelkedik a 9,2 milliós nyereményével, mögötte Zeal di Girifalco és a német Azimut áll.

Lovak

 

A hajtók vetélkedésében Veljko Mazsity idén is bőven vezet 28 sikerrel. Mögötte óriási a tülekedés, lójelenleg Nagy Ferenc II. és Fazekas Imre a dobogós 16-16 sikerrel.

Hajtók

 

Az amatőrök versenyében nagy küzdelem várható idén is. A mostani versenynap, az amatőrnap közelebb vihet bennünket a megoldáshoz. Jelenleg Gyolai Zoltán áll az élen 5 sikerrel.

Amatőrhajtók

 

Az istállók versenyében a Hico Versenyistálló kiemelkedik a 14 milliós eddigi nyereményével, mögötte az Ötösbefutó III és a Mont Istálló áll 9 és 8 millió forint versenydíjjal.

Istállók

 

Lehet, hogy az idén is csak az utolsó napon fog eldőlni, hogy ki lesz idén a trénerek között a champion. Jelenleg Fazekas Imre vezet 15 milliós nyereménnyel, őt Lakatos Csaba és Veljko Mazsity követi 14-14 milliós versenydíjjal.

Idomárok

 

A tenyésztők versenygése gyakorlatilag már az első versenynapon eldőlt, a Kabala Ménes Kft. 47 milliós nyereménnyel toronymagasan vezetnek Zsálek Zsolt és az AMMA Kft. előtt.

Tenyésztők

 

SHARE THIS