/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Magyarok külföldön!

Stanislav Georgiev és csapata két versenyzővel indult útnak, ezúttal Róma a célállomás, ahol a már sokat látott Tangra és a nagy reményű Victoria Vitae fut majd.

Victoria Vitae győzelme

A holnapi (október 29.) versenynapon Victoria Vitae mutatkozik először, a nap negyedik futamaként megrendezésre kerülő Premio Fils d’Eve-ben. A 12 lovas társaságban Giorni di Neve (5) 10 napja remekül szerepelt, 4 hosszal maradt le a nyerő mögött, így a harmadik helyet szerezte meg, úgy tűnik erősödik. Hell Is (6) veszedelmes ellenfél lehet, 9 futás van a lábában, sok helyezés mellett már nyeretlenségét is elveszítette. Speperina (11) pedig egyre erősödik, minden futásra jobb és jobb eredményt ért el, már csak a győzelme hiányzik a palettáról. Victoria Vitae nálunk nyeretlent nyert 1100 méteren, most 100 méterrel hosszabb táv áll előtte az all-weather pályán, ismétlése sem lenne meglepetés, kíváncsian várjuk, hogy a külföldi konkurenciával szemben mire lesz képes. Start 17:00-kor!

Tangra győzelme a Try Well Hendikepben

Egy futammal később Stanislav Georgiev másik lovával Tangrá-val lépehet pályára az 1600 méteres Premio Chiadina-ban. A mérföldes conditionata-ban erős ellenfelek várják a jó formában lévő lovat, Biedermann (1) az elmúlt négy hónapban négyszer volt küzdelemben a nyerésért, győzelme igencsak esedékes. Change Of Moon (2) karrierje is rendkívül hasonló, utoljára már csak egy nyakhosszal verték meg. Pepao (6) nyerő formája révén szintén veszedelmes lehet, bár statisztikája alapján még sosem tudott ismételni. Tangra előnyére válhat, hogy 55 kg-os beállítás mellett versenyez majd, míg az említett ellenfelek legalább 1-2 kg-al kedvezőtlenebb helyzetben lesznek. Start 17:40-kor!

Sok sikert kívánunk!

A futamokról bővebben az alábbi linken informálódhatnak!

Varga Áron

fotó: dr. Kovács Gábor

SHARE THIS