/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja a galoppon

Nagy küzdelmek és remek osztalékok prognosztizálhatók a vasárnapi versenynapra, hiszen most a szokásosnál is kiegyenlítetteb mezőnyök verbuválódtak össze. Rendkívül fontos, hogy az egyre korábban lenyugvó nap miatt a program már 11:30-kor elkezdődik, a hazai futamok mellett pedig színes nemzetközi versenyekkel és Kincsem+ futammal is színesedik.

A napi főverseny ezúttal az I. kategóriába sorolt Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja lesz. A hétlovas társaság tagjai közül többen is találkoztak már egymással, így a verseny kimenetelét nem könnyű megítélni. Remek beállítása és erős lovasa miatt Fit to Fly-t (Nagy Tamás) választotta favoritnak a Magyar Turf. Mellette a címvédésre készülő Nyelvtörő nyergében Kozma Istvánnal még a top súly ellenére is szimpatikusnak tűnik, az összeszokott páros korábban Duce-val, majd Morita Menantie-val is küzdött már az elsőségért. Original (Suták Csenge) Fit to Fly-nál is kedvezőbb teherrel érkezik a futamba, és kiegyenlített formái révén még a játékosok kedvencévé is válhat.

Nyelvtörő nyergében Paizs Gáborral a 2018-as Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díjának győzelmekor

Nyolcfutamos versenynapunk során 400.000 Forint Jackpot is várja a fogadókat, jöjjenek ki hozzánk a hétvége mindkét napján, szombaton az ügetők, vasárnap pedig a telivérek várják Önöket. A belépés továbbra is ingyenes!

Varga Áron

fotó: dr. Kovács Gábor

SHARE THIS