/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 2. hét

6,2 milliós telitalálatot ért el egy hazai fogadó a szombati Kincsem+ futamban

Meglehetősen jól indult az új év egy honfitársunk számára, aki a január 11-én küldött játékba egy Kincsem+ TUTI szelvényt Nagykanizsán. A pillanat nem is lehetett volna kedvezőbb, hiszen a szokásos 18-20 induló helyett ezen a napon csupán 13 ló állt starthoz a 2850 méteres Prix de Croix futamában, ahol ötéves ügetők csaptak össze. A lehetőség adott volt egy izgalmas játékra, és ezt mások is észrevették, mivel összesen 18 629 szelvényt küldtek játékba a hazai fogadók. Nemzetközi szinten 4,4 millió euró volt a fogadási forgalom, ami 2,2 millió egységnyi játékot jelent. A megjátszott kombinációk száma egyébként ennél magasabb, hiszen több fogadási rendszerben lehetőség van fél, illetve negyed téttel is játszani (300, illetve 150 Ft-os alapon), és sok sportfogadó ezt kihasználva növeli az esélyeit a nyerésre. Magyarországon egyelőre a lovi fogadó pontokon, illetve a bet.lovi.hu oldalon van mód a kombinációs játékra, de jó hír, hogy 2020. második félévében már a lottózókban is elindul a segédszelvényes Kincsem+ fogadás.
Visszatérve a szombati eseményekhez, a favorit Campo Bahia (8-os számmal) éppen kiesett a legjobb öt közül és hatodik lett a versenyben, így némi meglepetéssel számolhattunk, amit tovább növelt a negyedik helyen célba ért Florida Sport (1), akinek előzetesen 91-szeres volt a nyerő szorzója. A győztes Feliciano (10) kiléte viszont megjósolható volt, csakúgy, mit a második Falcao de Laurma (11) jó szereplésén sem csodálkozhattunk. Mindent összevetve 30 nyerő játék akadt a nemzetközi fogadási rendszerben, s közülük egy a már fent említett nagykanizsai fogadó nevéhez fűződik. A 10-11-2-1-3-as befutási sorrend pontos találata ezúttal 6 249 900 Ft-ot jelentett a szelvény gazdájának. A sorrend nélküli Kincsem+ találat 90 480 Ft, a bónusz 4 találat 5 340 Ft, míg a bónusz 3 találat 780 Ft volt a 600 Ft-os alapjátékra.
Pénteken is az ügetőké volt a főszerep, a 16 lovas mezőnyben Feydau Seven (9-es számmal) favorit győzelmet szerzett. A 9-13-7-10-2-es befutási sorrendet ezúttal senkinek sem sikerült pontosan eltalálni, ám a sorrend nélküli találatnak viszont már örülhettek a hazai „tutisták”. Nyereményként 752 160 Ft-ot kaptak a számlájukra.
Vasárnap pályára lépett Belina Josselyn, a tavalyi Prix d’Amerique nyerője. Eddigi felkészülési versenyeiben nem szerepelt túl fényesen, de most ismét remekelt a 9 éves kanca. Hajtójával, Jean Michel Bazire-ral impozáns győzelmet arattak, ezzel kilenc hazai fogadónak is örömet okozva, akik eltalálták a 15-7-10-11-8-as befutási sorrendet és ezzel 250 500 forinttal gazdagodtak.
Legközelebb január 26-án találkozhatunk Belina Josseilyn-nel, aki az idei nagy futamban próbálja megvédeni bajnoki címét. A futamban 900 millió Ft szuper jackpot fokozza az izgalmakat, amely összeget a telitalálatos szelvények között osztanak majd szét.

Horváth Zalán

Belina Josselyn (15) címvédőként áll starthoz január 26-án, ahol 900 millió Ft jackpot várja a fogadókat
(turfomania.fr)

 

Keretes cím
Keretes tartalom

SHARE THIS