/ by /   Friss hírek / 0 comments

Kincsem+ krónika, 6. hét

Jött a papírforma vasárnap, három hazai telitalálatos fejenként 1,7 milliót vihetett el

A vasárnapi Kincsem+ futama nem csak két szupersztár ügető, Face Time Bourbon (Björn Goop) és Davidson Du Pont (Jean Michel Bazire) nagy csatája miatt volt különleges, de a 300 millió Ft jackpot sem hagyta hidegen a játékosokat. A várva várt párharc nem is maradt el, ám ezúttal a két héttel ezelőtti Prix d’Amérique hős, Face Time Bourbon (8-as számmal) a második helyre szorult, míg Davidson Du Pont (4), mondhatni könnyedén vágott vissza ellenfelének. A további helyezéseken Delia Du Pommereux (12), Bahia Quesnot (11) és Vitruvio (6) osztozott, így kialakítva a Kincsem+ fogadáshoz szükséges befutási sorrendet.

A hazai fogadási hálózatban elért 2746 db nyertes szelvényből négyen is telitalálatot értek el, melyek nyereménye egyenként 1 752 360 Ft volt. Fontos megemlíteni, hogy közülük hárman valamely lottózóban feladott Kincsem+ TUTI (okos gépi) játékkal lettek sikeresek, míg egy lóversenyjátékos a LOVI fogadóhálózatban érvényesített Flexi25 típusú kombinációval találta el a pontos befutási sorrendet. Ennek lényege, hogy az alaptét 25%-val, tehát 150 Ft-os alapon lehetséges a kombinációk keverése, ezáltal növelve a nyerési esélyeket. Igaz, ilyenkor az alaptétre számított osztaléknak is csak a negyede jár természetesen. A teljesség kedvéért: a sorrend nélküli Kincsem+ találat 16 980 Ft-ot, a Bónusz 4 találat 2 160 Ft-ot, míg a Bónusz 3 találat 660 Ft-ot ért.

A hét másik – hazai szempontból – nagy eseménye pénteken zajlott, amikor négyéves és idősebb telivérek álltak starthoz a február 7-én lefutásra kerülő Kincsem+ futamban, melynek Cagnes-sur-Mer adott otthont. A 2150 méterre kiírt síkversenyben tizenhatan mérték össze tudásukat a gyep pályán. A szakértői véleményeket rendszeresen közlő bet.lovi.hu oldal szakírója kiemelte, hogy „Ateem (9-es számmal) a téli jobb számait szintetikus borításon futotta, de az utolsó győzelmét gyepen érte el”. Nos, a füves borítás ismét kedvezett számára, mert, bár hihetetlenül szoros küzdelemben – ötven méterrel a cél előtt még hét ló küzdött szinte egy vonalban – de megszerezte a győzelmet. A 9-1-3-4-11-es befutási sorrend egy hazai Kincsem+ TUTI játékos szelvényén szereplő számokkal hajszálpontosan megegyezve 2 538 660 Ft-ot jövedelmezett a szerencsés fogadónak. Ugyanitt a sorrend nélküli ötösökre 26 040 Ft-ot, a Bónusz 4-esekre 3 600 Ft-ot, míg a Bónusz 3-asokra 1 500 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

A következő vasárnap a 150 millió Ft jackpot reményében érdemes tesztelni a Kincsem+ játékot, de ezen kívül is minden nap délután izgalmas nyerési lehetőséget kínálnak a francia versenyek, míg a hazai ügető szerelmesei szombaton a Sennyey Géza Emlékversenyben próbálhatják ki szerencséjüket, amelyben várhatóan a tavaly 8 versenyéből 5-öt megnyerő Aileron is starthoz áll majd.

Horváth Zalán

Ateem (bal szélen) hatalmas csatában győzött, ezzel 2,5 milliós nyereményhez juttatva egy hazai fogadót
Forrás: paris-turf.com

A francia hajtó ranglista állása 2020. február 11-én

Helyezés             Hajtó     Győzelmek száma

1             E. RAFFIN            27

2             J.M. BAZIRE       22

3             M. ABRIVARD   16

3             D. BEKAERT        16

5             C. MARTENS      15

6             F. NIVARD          14

7             Y. LEBOURGEOIS             12

8             B. GOOP              11

8             N. ENSCH            11

10           D. THOMAIN     10

SHARE THIS