/ by /   Friss hírek / 0 comments

KEDDI fogadási ajánlat és JACKPOT!

Március 31.-én kedden a svédországi ESKILSTUNA (HU) pálya (15-ös pálya) 11 ügetőversenyére lehet játszani a magyar fogadási rendszerben, kizárólag TÉT és BEFUTÓ játékra a bet.lovi.hu-n és a LOVI pontokon. A versenyeket 18:20 és 21:51 között futják. Jackpot: 2×50.000 Ft TÉT és 1×50.000 Ft BEFUTÓ! Figyelem! A svéd pályán a nemzetközi szorzók csak tájékoztató jellegűek, nem a magyar fogadást tükrözik.

A versenyprogram a lovifogadas.hu oldalon itt található:
https://lovifogadas.hu/data/napiajanlat/kulfoldi_2020_03_31.pdf,
a bet.lovi.hu oldalon esélyelemzés olvasható.

Jó játékot és sok szerencsét kívánunk mindenkinek!

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Bonaparte (8) (3/1)

Babsan Kronos (3) (6/1)

M.T.Ooogaachakka (2) (8/1)

Rapunzel A.T. (6) (8/1)

National Gallery (10) (10/1)

A szerkesztő véleménye:

Három és ötéves kor közti kancák illetve heréltek indulnak a nap első futamában. A 2140 méterre kiírt fordulóstartos versenybe tizenkét ügetőt neveztek. Bonaparte (8) a Franciaországban is jól ismert Franc Leblanc istállójából érkezik, a svéd idomárhajtó fenoménnal, Björn Goop-al.   Az újonc négyéves 1:19.0-ás idővel kvalifikált március 22-én Färjestad-ban, így joggal lehet a mostani futam első számú esélyese. M.T.Ooogaachakka (2) január elsején nagyszerűen debütált 2140 méteres távon Solvalla-ban egy pénzdíjas negyedik hellyel, így most is ott lehet a végelszámolásban. Babsan Kronos (3) a mezőny egyetlen háromévese a híres Svante Bäth tréningjében áll. Március 4-i gyenge debütálásától el kell tekinteni, ezúttal a főszereplők egyike lehet. J.S.Thore (12) még novemberben kvalifikált, azóta folyamatosan készült a bemutatkozásra. Bár az eredetileg tervezettnél később lép pályára, harcban lehet a helyezésekért.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Elle Vild (7) (4/1)

Gorgeous Eagle (1) (6/1)

Gift From Sisu (2) (6/1)

Stacey Jovalley (9) (8/1)

Embrace My Dream (8) (10/1)

A szerkesztő véleménye:

Négyéves idősebb kancák állnak starthoz a második, 2140 méteres futamban. Az egykori Grand Prix d’Amérique nyerő sztár, Bold Eagle utódja, Gorgeous Eagle (1) az első számú favorit. Korábban nyert már kancák ellen, így ebben a kategóriában ismét a csúcsra érhet. Legnagyobb kihívója Gift From Sisu (2) lehet, aki ezen a pályán debütált győzelemmel, most pedig javíthatja a múltkori gyengébb eredményét. Elle Vild (7) a római eredményes szereplése után, hazatérve is a dobogón végezhet. Maja Tooma (10) eddig mindkétszer pénzdíjas negyedik lett Solvalla-ban, ezen az új helyszín akár előrébb is végezhet.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Chevy To The Levy (1) (5/1)

Desavi D. (5) (5/1)

Paulina Fri (2) (6/1)

Bottnas Felicia (7) (6/1)

Mr Caviaro (8) (10/1)

A szerkesztő véleménye:

A harmadik futamban 10-en indulnak autó starttal, 2140 méteren. Mr Caviaro (8) versenyei nagy részét itt, Eskilstuna-ban futotta, a hazai pálya mellett az utóbbi időben mutató remek formája is mellette szól. Az egyik legnagyobb ellenfél Chevy To The Levy (1) lehet, aki visszatérése után újra régi önmagát idézheti. Desavi D. (5) téli pihenője után visszatérésre készül, és mivel eddig ezen a távon stabil teljesítményt nyújtott, ismét a főszereplők közé tarozhat. Bottnas Felicia (7) folyamatosan fejlődött az utóbbi időben, pénzdíjai után most a dobogóra is felérhet.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Magical Princess (4) (2/1)

Countess Chiara (3) (5/1)

Quantal Quetzal (2) (6/1)

A szerkesztő véleménye:

Mindössze hatan állnak starthoz a hároméves kancák küzdelmében, a negyedik futamon. Magical Princess (4) egy jó képességű kanca, aki egy magabiztos győzelem után ismét eredményes lehet. Az első számú kihívója Fantaghiro Brick (6), aki tavaly ősszel nagyon erős lovak ellen tudott győzni, és azóta is tartja remek formáját. Quantal Quetzal (2) legutóbb egy szenzációs hajrával ért fel a második helyre, ezúttal egy gyengébb mezőnyben a győzelmet is megszerezheti. Countess Chiara (3) az egyik leggyorsabb ló a mezőnyben, legutóbbi két eredményes futását követően, ezúttal is bízhatnak benne a fogadók.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Shalako (11) (4/1)     

Iris Di Quattro (10) (6/1)

Movie Star W.F. (4) (9/1)

Hector Eck (13) (14/1)

Hudzon (6) (15/1)

A szerkesztő véleménye:

Négyéves idősebb lovak startolnak 2140 méteren, az ötödik futamon. Shalako (11) debütálásakor ugyan hibázott, de, azóta javult, legutóbb pedig a győzelmet is megszerezte, így most is a favoritok egyike. Hector Eck (13) az utóbbi időben rendre bizonyított és most is ott lehet a végelszámolásban, Hudzon (6) nyert amikor topformában volt, 2018 után pedig hibája ellenére is jól sikerült a visszatérése, ezúttal pediig újra maradandót alkothat. Movie Star W.F. (4) legutóbb nem futott olyan rosszul, mint amit az elért helye mutat, ezért most megszorongathatja a kedvenceket.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Emmylou (11) (2/1)

Börge (9) (7/1)

Degato (10) (7/1)

Sefina (1) (10/1)

Super Photo Bood (5) (15/1)

A szerkesztő véleménye:

Ötéves és idősebb kancák illetve heréltek állnak starthoz a hatodik futamban. 2140 méter az alaptáv, de tízen – a 330 000 koronánál nagyobb életnyereménnyel rendelkezők – 20 méter térhátránnyal indulnak. Emmylou (11) közel 600 000 koronát keres a tavalyi sikeres szezonjában, amelyet idén is tovább folytat, így most ő az első számú esélyes. Börge (9) két második hellyel korrigálta korábbi gyengébb eredményeit és most is a dobogóra várható. Obi Degato (10) Björn Goop tréningjében áll, ahol erőse ellenfelekkel szemben futtatták, a hullámzó teljesítménye ellenére is esélyes lehet a helyezésekre. Sefina (1) legutóbb elmaradt a győztestől és csak ötödik lett, de ezúttal minden adott ahhoz, hogy előrébb lépjen.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Enge Astarte (1) (3/1)                       

Unico Broline (7) (4/1)

Au Gratin (12) (6/1)

Indy D. (10) (8/1)

Enjoy’s Jagger (4) (8/1)

A szerkesztő véleménye:

Négyéves és idősebb, kancák illetve heréltek indulnak forduló starttal a hetedik futamon. a 120 000 koronánál nagyobb életnyereményt gyűjtők 20 méter térhátránnyal vágnak neki a 2140 méter alaptávú versenynek. A 12 résztvevő közül, Au Gratin (12) az egyik nagy sansz, aki jó formában tért vissza és legutóbb győzni tudott. Enjoy’s Jagger (4) kétszer is a dobogón végzett visszatérése után, így a legutóbb gyengébb eredménye után is figyelmet érdemel. Enge Astarte (1) hosszú ideje nem volt a topon, de folyamatosan fejlődött, megfelel a képességeinek ez a kategória és ideális a beállítása, ezért az esélyesek egyike lehet. Indy D. (10) télen kemény riválisokkal versenyzett, rutinjával ezt a feladatot is megoldhatja.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Sorbet (5) (1/1)

Dreammoko (6) (6/1)

Diamanten (3) (8/1)

A szerkesztő véleménye:

Mindössze hét 7 éves, és idősebb ügető áll starthoz 1640 méteren, a nyolcadik futamon. Sorbet (5) az egyik legjobb ló ebben a mezőnyben, aki kedvező feltételekkel várhatja a visszatérést, ahol a győzelmet is megszerezheti. Exodus Hanover (1) sokat javult tavaly ősszel, télen pedig nagyon jó munkát végzett, ezért számíthatnak rá a fogadók. Dreammoko (6) a legfiatalabb a mezőnyben, és bár tavaly hullámzott a teljesítménye, most Björn Goop-al újra a legjobbak között végezhet. Diamanten (3) papíron a leggyorsabb ló ebben a társságban, amit egy ideje ugyan nem mutatott meg, de most újra igazolhatja képességeit egy helyezéssel.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

New Dawn (3) (4/1)

Moliére (4) (6/1)

Tsar Brodde (11) (/8/1)

Vine Vision (8) (8/1)

Twinkle Face (5) (10/1)

A szerkesztő véleménye:

Öt évnél idősebb kancák és heréltek állnak starthoz 2640 méteres távon, a kilencedik futamon. Vine Vision (8) tavaly öt győzelmet aratott, legutóbb pedig javította ki hibáit egy második hellyel, így patkolatlanul indulva ebben az osztályban is eredményes lehet. New Dawn (3) kezd formába lendülni, de legutóbb nem volt szerencséje, mert bezárták a hajrában. Sok tartalék maradt benne, mait itt kamatoztatva felérhet a dobogóra. Tsar Brodde (11) visszatérése nagyszerűen sikerült és mivel kedveli a hosszabb távokat, most is számolni kell vele. Moliére (4) Björn Goop idomításába került és a mester fogja hajtani visszatérésekor, ezért az őszi dobogói után, megint figyelmet érdemel.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Farbaute (3) (5/1)

Gino (1) (6/1)

Elton Brick (6) (8/1)

Galba Ringeat (4) (9/1)

Runaway Bride As (8) (9/1)

A szerkesztő véleménye:

Négyéves és idősebb ügetők állnak starthoz a tízedik futamban, melynek 2140 méter az alaptávja, a 40 000 koronánál magasabb életnyereményt elérők pedig, 20 méter térhátránnyal indulnak. Elton Brick (6) a visszatérése óta kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, kedvező beállítással most is az egyik favorit. Galba Ringeat (4) lehet rá a legveszélyesebb, aki két helyezetlen futás után a januári, dobogós formáit igazolhatja. V.S.Selma (7) idei első versenyén még elmaradt a legjobbjától, de tovább fejlődve odaérhet a végelszámolásra. Saphir C.D. (10) ősszel dobogókat szerzett, de a télen hanyatlott a formája, ezért pihenőt kapott. Visszatérésre készül, ahol korábbi önmagát idézheti.

  1. Futam

Előzetes esélyek:

Armagnac (4) (3/1)

Stole The Show (8) (4/1)

Nome Dee (1) (8/1)

Chimbai (5) (8/1)

A szerkesztő véleménye:

Öt évnél idősebb lovak állnak starthoz a nap utolsó versenyében, 2140 méteren. A nyolc nevezett ügető közül Armagnac (4) utóbbi futásain folyamatosan javította az idejét, Björn Goop-al pedig ezúttal ez eredményben is megmutatkozhat. Chimbai (5) március 19-én ismét bombaformába lendült Gävle-ban, amelyet most tovább folytathat. Nome Dee (1) a tavalyi eredménytelen szezon után kellően kipihente magát, felkészülten és frissen várja ezt a futamot, ahol a négy éves korában mutatott formát várnak tőle a svéd szaklapok. Stole The Show (8) sokat javult legutóbbi futásán, így nevéhez méltóan, ellophatja a show-t a favoritoktól.

 

SHARE THIS