/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Pénteki agár eredmények

Öt izgalmas versenyt láthattunk péntek este a Nemzeti Agárstadionban a Kincsem Parkban.
A June Thropy S1 1. futamban Miss Danger nagyon jó startot vett, rögtön az élre állt és végig vezetve megnyerte a 280 méteres futamot. Mögötte nem sokkal lemaradva futott végig Magic (Christina Bernath’s Magic), aki végül így a második helyre érkezett be, harmadik pedig Johnny (Pride of Hungary) lett.
A szintén 280 méter hosszú June Thropy S2 futamban Soul kezdett a legjobban, őt Butterfly és Godzilla támadta, a mezőny többi része kissé elmaradt tőlük. Soul és Godzilla között izgalmas csata alakult ki, de végül pár centivel Soul (Stemgrove Jaxx) lett a befutó. A dobogó második fokára így Godzilla (Moonlight-Hunter Godzilla) léphetett fel, a harmadik helyre pedig Butterfly (Runtastic Butterfly).
A harmadik megmérettetés a 280 méteres June Thropy S2 2. volt, Amy (Big Blood Amy) ugrott ki elsőnek a startboxból és rögtön jelentős előnyre tett szert, melyet végig megtartva nagyszerű győzelmet aratott. Mögötte Black Jenny szerezte meg a második helyet, a harmadik helyért vívott kisebb csatában Kengyelfutó Kentucky bizonyult jobbnak.
A June Thropy 480m A1 kategóriás futammal folytatódott a nap, az első egyenesben együtt mozgott a mezőny, majd az első kanyarban Steed és Black Fantasy kisebb ütközés következtében kisodródtak és lemaradtak. Lexa (Big Blood Lexa), Champ (Springwell Champ) és Dante (Diabloical Dante) csatáztak a dobogóért, végül ebben a sorrendben álltak fel a fokaira.
A nap zárófutama, a June Thropy 480m Open is rendkívül izgalmasra sikeredett. Mindenki jó startot vett, majd Lemon Bale vette át a vezetést, őt Raven és Sight kezdte támadni. Lemon Bale viszont magabiztosan behúzta ezt a futamot, Raven (Sweeping Lights Raven) lett a második, Sight (Moonlight-Hunter Lyreen’s Sight) pedig a harmadik.

Fotók: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS