/ by /   E-Turf Magazin, Friss hírek / 0 comments

Hajnalban még a nap is más

Hajnal Tibor istállója remek napot zárt szombaton a Kincsem Parkban, hiszen három versenyt nyert, köztük a két nagydíjat. Népes mezőny állt starthoz az hároméves ügetők első komoly összecsapásán, a Ferge László Emlékversenyben. Az alaptávról forduló favorit Borutka Hajnal Tiborral végig uralta a versenyt és remek 18,4-es időben nyertek a fordulóstartos versenyben. Borutka ezzel a sikerével átlépte az 1.000.000 forintos idei keresetét és következő korosztályos versenyek esélyesévé vált. A nyerő mögött a még mindig rutintalannak számító Berill Lady és Boszi végzett.


A négy- és ötévesek a Jungrfau Hendikep bizonyítottak. Áronville november közepe óta nem futott versenyben, ennek ellenére Fazekassal topformával tért vissza és 1:16-os kitűnő formával nyert, amivel bejelentkezett a Magyar Ügetőderby esélyesei közé. A nyerő mögött a két ötéves, Zolta és Zanebono ért célba.
Zeal Di Girifalco nem volt teljesen rendben, nem ment jól a melegítésnél, így az állatorvos lejelentette az öreg lovak nagyversenye, a Bródy János Emlékverseny előtt. A magyar tenyésztésű lovak számára nagyon jól alakult a futam, melyet az élről forduló Vital RG nyert Hajnal Tiborral, Újrázz! és Alexander U.R. előtt.

SHARE THIS