/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

July Trophy – péntek esti agárversenyek

Pénteken újabb versenynap jön az agarak számára, a July Trophy öt izgalmas futamot ígér.
A nyitóverseny a 280 méteres July Trophy S1 lesz, maximális mezőnnyel, azaz hat résztvevővel a startnál. Közülük Magic (3) korábbi eredményei alapján esélyes a győzelemre, de az újonc Hayley (4) és Jerry (5) időeredményeik alapján is küzdelembe várhatók. Voice (2), ha szerencsésebb, dobogós helyen végezhet.
A második futam, a July Trophy S0 is 280 méter hosszú, szintén hatan mérik össze erejüket. Miss Danger (5) mindhárom versenyét megnyerte, folytathatja sorozatát. Amy (3) egy jobb formával szintén dobogós helyen végezhet, de Futó Sky (4) is jó esélyt képvisel.
A harmadik verseny a July Trophy A1, ahol 480 méteren csap össze hat aspiráns. Pennys Diva (2) most hosszabb távon eredményes lehet, akár a győzelmet is megszerezheti. Sight (1) és Ashley (3) szintén esélyesek a dobogóra.
A negyedik küzdelem a July Trophy Open 1. futama, 480 méter hosszú, hat résztvevővel a startnál. Jessy (5) a legesélyesebb a győzelemre, de Champ (6) és a folyamatosan döntős Keny (2) is közeli sansz.
A nap záróversenye a July Trophy Open 2. futama, ahol szintén 480 méteren méri össze gyorsaságát hat agár. A legutóbb szép győzelmet arató Johnny (3) akár duplázhat is, akárcsak Steed (5). Az örökös döntős Raven (1) is odaérhet a dobogóra.
A futamok 20:30-kor kezdődnek, mindenkit szeretettel várunk!

Fotó: Simkó Szilárd /akutyafotos.hu/

SHARE THIS