/ by /   Friss hírek, Hazai galopp hírek / 0 comments

Ahogy a trénerek látják – Nyeretlen Kétévesek Versenye

Július12-én, vasárnap ismét starthoz állnak a kétévesek, az újonc telivérek teljesítményéről az idomárokat kérdeztük.

Mont Negro (Zala Csaba): Ugyanúgy készült, ahogy a többi kétévesünk, csütörtökön startgépeztünk vele. Szerintem hasonló képességekkel bír, mint Arc. A jelenlegi kicsit gyengébb mezőnynek tűnik, tisztes helytállást várok tőle.

Voyager, Vendy Mast (Ribárszki Sándor): Mindkét lóról elmondható, hogy jelenlegi formájukat tekintve még gyengébbek, mint Sword of Lucky. Körülbelül Admirable Louvre szintjéhez tudom hasonlítani őket, megnézzük, hogy mit tudnak.

Asta (Maronka Gábor): Jobb képességű, de nem egy egyszerű kanca. Gyakorlatilag bármit nyújthat, pénzes helyezésben bízom.

Kontroll (Molnár Orsolya): Allűrrel dolgozott együtt, korrekt munkákkal készült. Szeretném, ha pénzért futna, sok import van az indulók között, nem lesz egyszerű dolga.

Namia (Maronka Gábor): Egy komolyabb kétéves, fejben is rendben van, a starttal sincs problémája. Pénzes helyezést várok tőle.

Qsz Qsz (Suták János): Sugarbirddel dolgozott együtt, hasonló képességű ló. Az első öt hely valamelyikére várom.

Seventy Smile (Kovács-Bakos Szilvia): Jól dolgozik, erősebb, mint az kétéves versenyben induló mén csikónk volt. Az egész családjára jellemző a korai gyorsaság, jó futást várok tőle. Amennyiben problémamentesen alakul a versenye az első három hely valamelyikére várom.

Fotó forrása: ZL Photos

SHARE THIS