/ by /   E-Turf Magazin, Hazai agár hírek / 0 comments

Pénteki agár eredmények

Kellemes, meleg nyári estén zajlott le a July Trophy a Kincsem Parkban, ahol öt izgalmas futamban mérték össze gyorsaságukat az agarak.

Az első futam a 280 méteres July Trophy S1 volt, ahol öten álltak starthoz, az 1-es startszámú Tico Fless Gigi-t lejelentették.
Együtt startolt a mezőny, majd Magic (Christina Bernath’s Magic) több hosszal elment vezetni és végül fölényes győzelmet aratott. Mögötte Contessa (Christina Bernath’s Contessa) ért fel a második helyre, Holdem Bullet lett a harmadik.

A második versenyben, a szintén 280 méter hosszú July Trophy S0-ban, hatos mezőnyben Miss Danger startolt a legjobban, de a kanyart nem sikerült jól bevennie és emiatt lemaradt. Eközben Evo és Penge, a két újonc feljöttek, majd Evo (Kengyelfutó Evo) szép hajrával befutott az első helyre. Penge (Cserihegyi Another Little Help) lett a második, Fehérhegyi Futó Sky pedig a harmadik.

A harmadik futam, A July Trophy A1 480 méteren zajlott, hatan mérték össze erejüket. Jól startolt a mezőny, majd Pennys Diva és Boxer mentek el vezetni. Kettejük között hatalmas küzdelem alakult ki, végig támadták egymást, fej fej mellett futottak. Végül Boxer (Slaneyside Boxer) bizonyult erősebbnek, minimális különbséggel, de ő nyerte a versenyt. Pennys Diva ezüstérmes lett, Moonlight-Hunter Lyreen’s Sight pedig bronzérmes.

A negyedik versenyben, a 480 méter hosszú July Trophy Open 1. futamban is hatan álltak starthoz. Don Juan (Don Juan de Marco)ugrott ki legjobban a startboxból és rögtön át is vette a vezetést, amit végig magabiztosan megtartott és ezzel start-cél győzelemmel nyerte a versenyt. Mögötte Champ és Futó Power keményen megküzdöttek a helyezésekért, szoros versenyben Champ (Springwell Champ) állhatott a dobogó második fokára, Fehérhegyi Futó Power pedig a harmadikra.

A nap zárófutamában, a 480 méteres July Trophy Open 2. futamban is hatos mezőny mérte össze gyorsaságát. Excellent, Steed és Johnny kezdtek a legjobban, majd Excellent nagy előnnyel elment vezetni, melyet végig megtartva fölényesen nyerte a futamot. Mögötte szoros versenyben Christina Bernath’s Hellboy lett a második, Johnny (Pride of Hungary) pedig a harmadik.

Fotók: Dr. Kovács Gábor

SHARE THIS